Ο ΠΑΟΚ τσεκάρει τον Κραφτ, έρχεται χορηγός

Με αφορμή τα παιχνίδια με τη Ζολνόκι στο Eurocup οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να τσεκάρουν τον Άρον Κραφτ που έχει απασχολήσει τα τελευταία δύο καλοκαίρια.

Ο ΠΑΟΚ τσεκάρει τον Κραφτ, έρχεται χορηγός
Κραφτ ΠΑΟΚ

Ο Άρον Κραφτ ήταν μία από τις περιπτώσεις των γκαρντ που ο ΠΑΟΚ είχε εξετάσει σοβαρά. Για τον Αμερικάνο πόιντ γκαρντ είχε γράψει μέσα στο καλοκαίρι, ενδιαφέρον που είχε επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη. Μάλιστα είχε γίνει γνωστό ότι ο παίκτης είχε απασχολήσει και πριν από ένα χρόνο, το καλοκαίρι του 2014.

Πλέον ο Κραφτ ανήκει στην Ζολνόκι, την ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο Eurocup και οι άνθρωποι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν την πρόοδό του. Κάτι φυσικά που ενδεχομένως θα γίνει και στον αγώνα της Ουγγαρίας στο δεύτερο γύρο.

Στον ΠΑΟΚ γενικώς είχαν σχηματίσει θετική εικόνα για τον Αμερικανό και γι' αυτό δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παραμένει στο μυαλό ορισμένων για το μέλλον. Το δυνατό σημείο του Αμερικανού είναι η άμυνα, σύμφωνα με όσα έδειξε στην NBA D-League ενώ είναι καλός δημιουργός.

Κατά τα άλλα, εξακολουθεί να απασχολεί το ενδεχόμενο απόκτησης ενός σέντερ, όπως προκύπτει και από τους ατζέντηδες που προτείνουν παίκτες. Από τον ΠΑΟΚ οι πληροφορίες είναι μετρημένες.

Την ίδια στιγμή ο Μάνος Μαλέλης θα προσπαθήσει να "τρέξει", εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, χορηγικά ζητήματα, παρόλο που η γενικότερη κατάσταση στη χώρα με τα capitals controls προκάλεσε προβλήματα ρευστότητας.

Δεν αποκλείεται πάντως να επιβεβαιωθεί η πληροφορία πως ο ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει συμφωνία με στοιχηματική εταιρία...

News 24/7

24MEDIA NETWORK