Ο Βον και τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ

Ο Τζούλιαν Βον λόγω των ενοχλήσεων στον αστράγαλο ακολούθησε μέρος της προπόνησης. Την ίδια ώρα ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος βρέθηκε στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και συζητήθηκε το θέμα των τηλεοπτικών.

Ο Βον και τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ βρέθηκε την Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ.

Στη διάρκεια αυτού έγινε, μεταξύ άλλων, μια ενημέρωση για το ζήτημα των τηλεοπτικών και την συνέχεια της συνεργασίας με το συνδρομητικό κανάλι.

Η NOVA ζήτησε διορία δύο εβδομάδων για ν' απαντήσει αν θα κάνει χρήση του όρου για νέο συμβόλαιο (το καλοκαίρι του 2013 είχε ανακοινωθεί η συμφωνία για 2+1 χρόνια).

Η θέση που εξέφρασε ο Γαλατσόπουλος είναι πως για το καλό του ελληνικού μπάσκετ θα πρέπει να υπάρχει κεντρική διαχείριση στο θέμα των τηλεοπτικών και να συμμετέχουν όλες οι ομάδες (την Πέμπτη πάντως ανακοινώθηκε η νέα συνεργασία του Ολυμπιακού με τον OTE TV).

Μέρος του προγράμματος ο Βον

Στη διάρκεια του αγώνα με το Ρέθυμνο ο Τζούλιαν Βον χτύπησε στον αστράγαλο και την Πέμπτη ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Αυτό ωστόσο έγινε για προληπτικούς λόγους, όπως λένε στον "Δικέφαλο".

Κατά τα άλλα δεν υπήρχε κάποιο άλλο απρόοπτο για τον Σούλη Μαρκόπουλο και ήταν διαθέσιμοι όλοι οι παίκτες στην προπόνηση.

Στο μεταξύ, οι Κώστας Κακαρούδης και Κώστας Χαραλαμπίδης κέρασαν για την ονομαστική τους γιορτή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK