Ο Χάτσερ... ξεχωρίζει στον ΠΑΟΚ

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ, που "πλήγωσε" το Ρέθυμνο, στα τελευταία έξι παιχνίδια του ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος σκόρερ του "Δικεφάλου" και μόνο σε ένα από αυτά πέτυχε μονοψήφιο αριθμό πόντων

Ο Χάτσερ... ξεχωρίζει στον ΠΑΟΚ

Σπουδαία εμφάνιση απέναντι στο Ρέθυμνο έκανε ο Γουίλιαμ Χάτσερ ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με 21 πόντους. Ο Αμερικανός ήταν εξαιρετικός στο τέταρτο δεκάλεπτο, πέτυχε πολλά κρίσιμα καλάθια και μάλιστα τελείωσε τον αγώνα με 33 ranking! Γενικώς τον τελευταίο καιρό ο Χάτσερ "δίνει" πολλά και οι καλές του εμφανίσεις άρχισαν από το εκτός έδρας ματς με την Ζενίτ.

Ενδεικτικό της θετικότατης παρουσίας του στον ΠΑΟΚ είναι το γεγονός πως αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του "Δικεφάλου" στα τελευταία έξι παιχνίδια της ομάδας (αυτά απέναντι στην Ζενίτ, την Μπεσίκτας και την Αβτοντορ για τo Eurocup και εκείνα με τον Αρη, τον Ολυμπιακό και το Ρέθυμνο για το πρωτάθλημα) έχοντας μέσο όρο 15,1 πόντους.

"Διψήφιος" και αρκετά σταθερός...

Στα τρία από αυτά τα έξι ματς είχε την πρωτιά στο σκοράρισμα από πλευράς των παικτών των "ασπρόμαυρων" ενώ μόνο στον αγώνα με την Αβτοντορ δεν πέτυχε διψήφιο αριθμό πόντων (είχε 2 πόντους). Κόντρα στην Ζενίτ είχε 19 πόντους, απέναντι στην Μπεσίκτας 15, κόντρα στον Αρη 19, απέναντι στον Ολυμπιακό 15 και πλέον "ήρθαν" οι 21 πόντοι του στο ματς με τον ΑΓΟΡ. Μπορεί οι προηγούμενες καλές εμφανίσεις του να μην συνδυάστηκαν με νίκες για τον ΠΑΟΚ, αυτό όμως συνέβη στο παιχνίδι του Σαββάτου (7/11) και ο Αμερικανός πλέον... ξεχωρίζει στον "Δικέφαλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK