Οι τραυματισμοί των Μάρκοβιτς και Μαργαρίτη

Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ μετά το ματς με την Αβτοντορ... Ο Νίκολα Μάρκοβιτς λόγω έντονου σπασμού στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης εξαιτίας διαστρέμματος πρώτου βαθμού, επισκέφτηκαν την Πέμπτη τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Κώστα Σαμαρά (οι δύο παίκτες χτύπησαν κατά την διάρκεια του αγώνα με τους Ρώσους).

Οι τραυματισμοί των Μάρκοβιτς και Μαργαρίτη

Για τον Μάρκοβιτς στον "Δικέφαλο" εκφράζεται μια ανησυχία καθώς ο παίκτης πονάει (λιγότερο όμως σε σχέση με την Τετάρτη) και για την ώρα δεν μπορεί να προσδιοριστεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του μέχρι να υποβληθεί σε μαγνητική την Παρασκευή. Σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις ο Σέρβος δεν έχει κάτι πολύ σοβαρό, οι εξετάσεις όμως θα "δείξουν" σε τι κατάσταση είναι.

"ΟΚ" ο Μαργαρίτης, αναμένεται να παίξει κόντρα στον Παναθηναικό

Από εκεί και πέρα η κατάσταση του Μαργαρίτη δεν "φέρνει" προβληματισμό... Ισως να προπονηθεί την Παρασκευή αλλά και ακόμη και να μείνει εκτός, αυτό θα γίνει πιο πολύ για προληπτικούς λόγους. Αναμένεται όμως να παίξει απέναντι στον Παναθηναικό.

Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Κακαρούδη που δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Αβτοντορ λόγω γαστρεντερίτιδας, είναι σε καλύτερη κατάσταση την Πέμπτη και την Παρασκευή θα φανεί αν πάρει μέρος στο πρόγραμμα ενώ για την ώρα στον ΠΑΟΚ δεν έχουν κάποια αρνητική ένδειξη αναφορικά με την μη παραμονή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στην ομάδα.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ