Οικονομική "ένεση" η συμφωνία με Ιβάν

Ποια τα οφέλη της ΚΑΕ για την συμφωνία που έγινε με τον Ιβάν Σαββίδη για την διαχείριση του σήματος.

Οικονομική "ένεση" η συμφωνία με Ιβάν

Το ότι στην ΚΑΕ είχαν πάντα στο μυαλό τους την βοήθεια από τον Ιβάν Σαββίδη είναι δεδομένο, άσχετα αν προς τα έξω προσπαθούσαν να υποβαθμίσουν το όλο ζήτημα μέχρι την οριστική συμφωνία.

Είχαμε αποκαλύψει εδώ και μήνες πως στον ΠΑΟΚ σκέφτονταν το πως θα βοηθηθεί το τμήμα μπάσκετ από τον ομογενή επιχειρηματία, είχαμε αναφέρει πως είχαν κατά νου να τον συναντήσουν για να συζητηθεί το όλο ζήτημα και μάλιστα αυτό το είχε επιβεβαιώσει ο Μπάνε Πρέλεβιτς κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της ΚΑΕ για τα διαρκείας. Πέραν της τοποθέτησης του "τίγρη", πάντως, στον "Δικέφαλο" δεν ήθελαν να αναφέρονται πολύ στο ζήτημα της βοήθειας του Ιβάν Σαββίδη που "ήρθε" τελικά με την συμφωνία που ανακοινώθηκε την Τετάρτη (28/11) για την εκμετάλλευση του σήματος (υπήρξε για το ζήτημα κοινή ανακοίνωση ΠΑΕ και ΚΑΕ).

Αυτή θα είναι για πέντε χρόνια, ο ομογενής επιχειρηματίας έτσι θα έχει το... κουμάντο για τα έσοδα από των πώληση των προιόντων του ΠΑΟΚ και η ΚΑΕ θα έχει το δικό της όφελος από την όλη ιστορία. Αυτό αναμένεται να φτάνει τα 150.000 ευρώ τον χρόνο... Σημαντικό ποσό αν μη τι άλλο που μαζί με τα 200.000 ευρώ από την χορηγία του Δημήτρη Κοντομηνά, για την οποία ο Μανόλης Μαλέλης έκανε... όλη την δουλειά για να γίνει το deal (είναι εκτός διοίκησης αλλά πάντα στο πλευρό της), φέρνει σημαντικά έσοδα στην ΚΑΕ σε μια εποχή που στον ΠΑΟΚ τα χρήματα δεν... περισσεύουν και μάλιστα στον "Δικέφαλο" επισημαίνουν πως η μείωση στα τηλεοπτικά δημιουργεί μεγάλη ζημιά.

Και μια που είπαμε για έσοδα να αναφέρουμε πως στον ΠΑΟΚ περιμένουν πολύ κόσμο στο ματς με το Ρέθυμνο για να συγκεντρωθεί ένα ικανοποιητικό ποσό και να δοθεί στους παίκτες (ήδη το στρατόπεδο του Ντόνι ΜακΓκραθ έχει συζητήσει με την πλευρά του ΠΑΟΚ το θέμα των πληρωμών και περιμένει για να μην δημιουργηθεί σοβαρό θέμα το επόμενο διάστημα). Σχετικά με το ματς κόντρα στους Κρητικούς, στον "Δικέφαλο" στέκονται στο γρήγορο τέμπο αλλά και στο περιφερειακό σουτ του συνόλου του Στέργιου Κουφού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK