Όλα "ΟΚ" με τον Σχορτσανίτη

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, που έμεινε στα... πιτς τη Δευτέρα (7/12), έβγαλε όλη την προπόνηση της Τρίτης (8/12) και τέθηκε στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για το παιχνίδι με την Άβτοντορ.

Όλα "ΟΚ" με τον Σχορτσανίτη
INTIME SPORTS

Κανονικά συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Ο Έλληνας σέντερ ακολούθησε όλο το πρόγραμμα, αφήνοντας πίσω τις ενοχλήσεις που είχε στον αστράγαλο. Ο "Σόφο" είχε γυρίσει το πόδι του στο ματς με τον Απόλλωνα και έτσι για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα (7/12). Την Τρίτη ήταν στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για το κρίσιμο εντός έδρας ματς με την Αβτοντορ που θα γίνει την Τετάρτη.

Οι προκρίσεις, η παραμονή του "Σόφο" και τα μεταγραφικά

Όσον αφορά στο θέμα της ενίσχυσης, στον ΠΑΟΚ λένε πως στην παρούσα φάση κοιτάνε την πρόκριση στο Eurocup και τον ημιτελικού Κυπέλλου με τον Φάρο. Ο "Δικέφαλος" θέλει τις προκρίσεις στην Ευρώπη και στον θεσμό του Κυπέλλου ενώ από εκεί και πέρα το μυαλό είναι στην παραμονή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη (ουσιαστικά έχει πέσει βάρος σε αυτό το ζήτημα).

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πως θα φύγει, όπως λένε στον ΠΑΟΚ, αλλά από τον Γενάρη υπάρχουν άλλα δεδομένα στην οικονομική συμφωνία μαζί του και έτσι υπάρχει η διάθεση να χρησιμοποιηθεί η βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη για την παραμονή του στην ομάδα (εφόσον φυσικά δεν βρεθεί σύλλογος για να φύγει από τον "Δικέφαλο" ως το τέλος του μήνα). Ως εκ τούτου στον ΠΑΟΚ λένε πως τουλάχιστον για τον Δεκέμβρη, τα μεταγραφικά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK