Οταν ο Ιτούδης "πίκρανε" τον Μαρκόπουλο

Το φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δίνει την αφορμή να θυμηθούμε την νίκη των "ασπρόμαυρων" επί του Άρη με 102-70, όταν τεχνικός στον "Δικέφαλο" ήταν ο Ιτούδης και κόουτς των "κιτρίνων" ο Μαρκόπουλος.

Οταν ο Ιτούδης "πίκρανε" τον Μαρκόπουλο

Ο ΠΑΟΚ στις 9 Σεπτεμβρίου θα υποδεχτεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο επετειακό φιλικό που θα γίνει με αφορμή των συμπλήρωση των 90 ετών από την ίδρυση του "Δικεφάλου". Σημαντικό ρόλο στην αποδοχή της πρόσκλησης από πλευράς Ρώσων έπαιξε ο Δημήτρης Ιτούδης ο οποίος παλαιότερα είχε περάσει από τον πάγκο των "ασπρόμαυρων".

Μάλιστα ο Μπάνε Πρέλεβιτς την Παρασκευή (17/6) μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ, ευχαρίστησε τον Ελληνα τεχνικό ο οποίος ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ σε μια μεγάλη νίκη επί του Άρη στον οποίο τότε βρισκόταν ο Σούλη Μαρκόπουλος.

Ο "Δικέφαλος" στα πλέι οφ της σεζόν 1995-96 είχε επικρατήσει των "κιτρίνων" στο Παλέ με σκορ 102-70 (αυτό το +32 είναι η μεγαλύτερη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη στα πλέι οφ ενώ να σημειωθεί πως εκείνη την περίοδο ο "Δικέφαλος" απέκλεισε τους "κίτρινους"), σε ένα ματς που ο Μπάνε Πρέλεβιτς (29 πόντους) "έπιασε" σπουδαία απόδοση.

Σε εκείνο το παιχνίδι (έγινε τον Απρίλη του 1996), λοιπόν, ο Ιτούδης ως κόουτς του ΠΑΟΚ "πίκρανε" τον Μαρκόπουλο που ήταν προπονητής των "κιτρίνων"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK