Πανικός για τον ερχομό του Μαγκέτι. Ό, τι θέλετε να ξέρετε

Ανεπανάληπτες στιγμές θα ζήσει ο Κόρεϊ Μαγκέτι απόψε στο αεροδρόμιο Μακεδονία, καθώς οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να του αποδώσουν τιμές ανάλογες της αγωνιστικής του αξίας. Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 22:55, ώρα για την οποία έχει οριστεί η άφιξη του εκπληκτικού αυτού παίκτη.

Πανικός για τον ερχομό του Μαγκέτι. Ό, τι θέλετε να ξέρετε

Ο Μαγκέτι θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Νικόπολις, το οποίο χορηγεί τη διαμονή του στη Θεσσαλονίκη. Το ίδιο θα συμβεί και με άλλες εταιρίες οι οποίες έχουν ενδιαφερθεί για να συνεργαστούν χορηγικά με τον Αμερικανό σούπερ σταρ. Μεταξύ αυτών, είναι και δύο εταιρίες από την Αθήνα που ανεβαίνουν Θεσσαλονίκη για να μιλήσουν με τον Αμερικανό, σε μία διαδικασία που αποσκοπεί να βγουν κερδισμένες και οι τρεις πλευρές, ο ΠΑΟΚ, οι χορηγοί – εταιρίας και ο Μαγκέτι.

Το πρόγραμμα του Αμερικανού που σκοράρει 16,2 πόντους κατά μέσο όρο στη 12ετή ΝΒΑ καριέρα του, θα τακτοποιηθεί αύριο, ενώ αναμένεται να γνωρίσει τον Σούλη Μαρκόπουλο και τους νέους συμπαίκτες του το Σάββατο στο Λιτόχωρο. Σύμφωνα με όσα έχουν συζητηθεί, πάντως, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει στήσει ορισμένα μέτρα για την ασφάλεια του παίκτη, καθώς στη Θεσσαλονίκη επικρατεί πανικός ενόψει της άφιξής του, την ώρα πάντως, που η πλευρά του παίκτη αναφέρει πως η υποδοχή θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr, ο Μαγκέτι θα λάβει 15.000 δολάρια για κάθε μήνα συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, η οποία θα συνεχιστεί – σύμφωνα με όσα έχουν συμφωνηθεί – έως ότου λήξει το λοκ άουτ. Στη Θεσσαλονίκη, ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς έρχεται με μάνατζέρ ο οποίος δεν είναι ο πρώτος του, αυτός που έχει κι ο Κόμπι Μπράιαντ, το σημαντικό στην όλη ιστορία πάντως, είναι πως ο παίκτης έχει τακτοποιήσει το θέμα της ασφάλισής του. Γιατί διαφορετικά, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η πολύκροτη μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK