ΠΑΟΚ με... νεκρά διαστήματα

Στα ματς με ΑΕΚ, Ζολνόκι και Κηφισιά ο ΠΑΟΚ συνηθίζει να ταλαιπωρείται από επιθετικά μπλακ άουτ και να δέχεται μεγάλα σερί από τους αντιπάλους του. Διαβάστε και θα καταλάβετε...

ΠΑΟΚ με... νεκρά διαστήματα
Μπάλαμπαν ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει σταθερότητα κατά την διάρκεια των αγώνων με ΑΕΚ, Ζολνόκι και Κηφισιά. Αυτό το λέμε γιατί ο "Δικέφαλος" κατά την διάρκεια των τελευταίων του παιχνιδιών είτε έχει δεχτεί μεγάλα επιμέρους σερί, είτε έχει "νεκρά" διαστήματα επιθετικά μη μπορώντας να σκοράρει. Για παράδειγμα κόντρα στην "Ενωση", οι "ασπρόμαυροι" μετά το 53-53 δέχτηκαν ένα σερί 0-12 και τελικά ηττήθηκαν με 65-53.

Στο ματς με την Ζολνόκι μετά το 24-6, έγινε το 24-17 με σερί 0-11 από πλευράς Ούγγρων. Επίσης μετά το 34-21 η Ζολνόκι με επιμέρους σερί 11-25 προηγήθηκε με 45-46, άγχωσε πολύ τον ΠΑΟΚ αν και στο τέλος ο "Δικέφαλος" κέρδισε. Στο παιχνίδι με την Κηφισιά οι "ασπρόμαυροι" προηγήθηκαν με 17-5, μετά το σύνολο του Παπαθεοδώρου μείωσε σε 19-16 (2-11 σερί) και με επιμέρους σερί 6-21 μετά το 49-44, προηγήθηκε με 55-65 με αποτέλεσμα στο τέλος να πάει το "διπλό".

Αυτές οι τελευταίες κακές εμφανίσεις είναι αυτονόητο πως έχουν κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ξέρουν καλά πως η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί και άλλωστε εδώ και καιρό έχουμε αναφέρει πως είναι στο μυαλό η απόκτηση ενός σέντερ. Θα πρέπει όμως να εντοπιστεί ένας παίκτης στα οικονομικά δεδομένα του "Δικεφάλου" και να βρεθούν οικονομικοί πόροι για να "τρέξει" το συγκεκριμένο θέμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK