ΠΑΟΚ, ο πέμπτος χειρότερος επιθετικά

Ο ΠΑΟΚ έχει την πέμπτη χειρότερη επίδοση όσον αφορά τον μέσο όρο σκοραρίσματος στο φετινό Eurocup και παραμένει η χειρότερη ομάδα στα ριμπάουντ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

ΠΑΟΚ, ο πέμπτος χειρότερος επιθετικά
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετές φορές από το γεγονός πως αμυντικά δεν ήταν αυτός που πρέπει, ωστόσο στο Ευrocup υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση. Αυτό φαίνεται από τους αριθμούς, καθώς ο "Δικέφαλος" αποτελεί την πέμπτη χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης (συνολικά συμμετέχουν 36 ομάδες) στο σκοράρισμα.

Ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει 72,6 πόντους ανά ματς ενώ να σημειωθεί πως στους τρεις από τους έξι ευρωπαϊκούς αγώνες που έδωσε την τρέχουσα σεζόν, δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τους 70 πόντους. Αυτό έγινε στα ματς με την Ζενίτ, την Αβτοντορ και την Ζολνόκι. Η Σαρλερουά αποτελεί την χειρότερη ομάδα του Eurocup στο σκοράρισμα, μετά ακολουθούν η Νανσί, η Στεάουα, η Μπούντουτσνοστ και ο ΠΑΟΚ.

Οσο για τα ριμπάουντ; Στον συγκεκριμένο τομέα πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αβτοντορ είχαμε αναφέρει πως ο "Δικέφαλος" έχει την χειρότερη επίδοση στο Eurocup. Αυτό δεν έχει αλλάξει και σταθερά ο ΠΑΟΚ παραμένει στην τελευταία θέση των ομάδων με τα περισσότερα "σκουπίδια" στην διοργάνωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK