Παρουσιάστηκαν Μαργαρίτης και Θεοδωράκος

Οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Γιώργος Θεοδωράκος έβαλαν την υπογραφή τους στα συμβόλαια που τους πρότεινε η ΚΑΕ και την Τετάρτη παρουσιάστηκαν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Παρουσιάστηκαν Μαργαρίτης και Θεοδωράκος

Ο πρώτος δήλωσε: "Είμαι χαρούμενους που υπέγραψα στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους προπονητές. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο να βοηθήσω. Υπάρχουν κάποιες διαφορές. Στην Α1 είναι πιο δυνατοί οι παίκτες. Πιστεύω πως μπορώ να αντεπεξέλθω. Θα συνεχίσουμε την νέα χρονιά για να γίνουμε καλύτεροι. Το δυνατό μου σημείο είναι η προσπάθεια που καταβάλλω. Με νοιάζει να πηγαίνω καλά στην άμυνα, στην επίθεση θα έρθει κάτι καλό. Σίγουρα μέτρησε τα πρόσωπα που είναι στον ΠΑΟΚ, αυτό μας έκανε να προσπαθήσουμε περισσότερο".

Αναφερόμενος στο έτερο απόκτημα του "δικεφάλου" τόνισε: "Η γνώμη μου για τον Γιώργο (σ.σ. Θεοδωράκο) είναι η καλύτερη. Το μεγαλύτερο όπλο του Γιώργου είναι το σουτ. Πιστεύω πως δεν υπάρχει ταβάνι στο να βελτιώνεσαι. Κάθε μέρα πρέπει να γίνεσαι και καλύτερος. Θα προσπαθήσω να είμαι ο καλύτερος και στις προπονήσεις και στα ματς".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Θεοδωράκος υπογράμμισε: "Είμαι και εγώ πολύ χαρούμενος. Εκατσα εδώ 1,5, είδα πως η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Διαφέρει η Α1 με την Α2 στην δύναμη και την ταχύτητα. Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ είναι πολύ επαγγελματικά, πήραμε εικόνα το τι θέλει ο κόουτς. Πάνω από όλα θέλω να βγάζω ενέργεια στο γήπεδο. Πρώτα μετρά η ομάδα. Η επίθεση είναι ομαδική δουλειά. Είναι σημαντικά τα ονόματα που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ καλό".

Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μαργαρίτη: "Ο Βαγγέλης (σ.σ. Μαργαρίτης) βοηθά πολύ την ομάδα, είναι ένα πολυεργαλείο, μπορεί να παίξει καλά με τους αντίπαλους ψηλούς. Είναι ένα όνειρο να φτάσεις στο σημείο να παίξεις στον ΠΑΟΚ".

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των δύο νεαρών παικτών, ο Τέλης Ζουρνατσίδης μίλησε για την υπόθεση Γκετσέφσκι.

"Με τον Γκετσέφσκι έγινε μια συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα. Ο Τέο αποτελεί κομμάτι της ομάδας και του ΠΑΟΚ. Κατανοεί τις δυσκολίες που υπάρχουν στο ελληνικό μπάσκετ. Εχει την αγωνία του για τον ΠΑΟΚ, είναι διατεθειμένος να υπάρξει κατανόηση και συζητάμε στο να βρούμε λύση, την οποία ελπίζω να την βρούμε τις επόμενες μέρες. Ο Τέο είναι φίλος της ομάδας και νομίζω πως θα βρούμε την λύση. Ο Τέο θα μείνει εκεί που είναι, στην ομάδα που έπαιζε. Εμείς σαφώς και έχουμε την καλύτερη γνώμη γι' αυτόν", ήταν τα λόγια του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK