Περιμένει πρόταση ο Γκίκας

Η πλευρά του Νίκου Γκίκα στη παρούσα φάση περιμένει οικονομική πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ, με τον οποίο το στρατόπεδο του παίκτη είναι πάντα σε ανοιχτή γραμμή.

Περιμένει πρόταση ο Γκίκας

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Νίκο Γκίκα είναι δεδομένο... Εχουν γίνει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, γενικώς υπάρχει επικοινωνία (όπως τονίζεται από το μέτωπο του καλαθοσφαιριστή) και μένει να μπει το θέμα στην τελική ευθεία. Και αυτό θα γίνει με το που γνωρίζει ο παίκτης τι προσφέρει οικονομικά ο "Δικέφαλος" γι' αυτόν. Στην παρούσα φάση αυτό που προκύπτει από το στρατόπεδο του καλαθοσφαιριστή είναι πως περιμένει να γίνει επίσημη -οικονομική- πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Ετσι μετά θα μπορεί να "τρέξει" για τα καλά το θέμα του.

Στο μεταξύ για τους "κοντούς" υπάρχει και το όνομα του Δημήτρη Βεργίνη, όπως είχαμε σημειώσει παλαιότερα. Για την ώρα ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει "ενοχληθεί" από τον ΠΑΟΚ αναφορικά με την προοπτική του "γάμου". Υπάρχουν πάντως κάποια στελέχη της ομάδας που δεν φαίνονται αρνητικοί στο σενάριο μιας πιθανής επιστροφής του 29χρονου καλαθοσφαιριστή στον "Δικέφαλο" μετά από αρκετά χρόνια καθώς το 2008 έπαιξε για τελευταία φορά στους "ασπρόμαυρους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK