Πήρε Γκίντενς, περιμένει Μαγκέτι!

Παίκτη με θητεία στο ΝΒΑ και την Ευρωλίγκα πήρε ο ΠΑΟΚ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέι Αρ Γκίντενς!

Πήρε Γκίντενς, περιμένει Μαγκέτι!
COPYRIGHT (C) 2010 BY MARIUSZ MAZURCZAK. ALL RIGHTS RESERVED.

Ο 26χρονος Αμερικανός έκανε δύο χρονιές στο ΝΒΑ με 1,9 πόντους μέσο όρο, ενώ στην Ευρώπη έδειξε αρετές στο σκορ, με καλά ποσοστά στην περιφέρεια. Πέρυσι, πάντως, ο Πέσιτς τον άφησε εκτός ομάδας στη Βαλένθια για το ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας, καθώς είχε βαρεθεί να ποστάρει ο Γκίντενς εικόνες στο ίντερνετ με τα junk foods που έτρωγε! Αφορμή ήταν ένα σάντουϊτς με αυγό, ντομάτες, μαρούλι και βοδινό που θα είχε για πρωινό. Όλα αυτά, πάντως έχουν περάσει στην ιστορία, άλλωστε, ο παίκτης διέψευσε πως έχει πρόβλημα βάρους ή, τόσο βλαβερές διατροφικές συνήθειες.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ ελπίζει να του δώσει το σκορ που χρειάζεται. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ έχει ως εξής:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή J.R. Giddens για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. O ΠΑΟΚ θα είναι η τρίτη ομάδα του Giddens στην Ευρώπη, καθώς ο 26χρονος φόργουορντ, αγωνίστηκε τα δύο πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας στο ΝΒΑ. Ο J.R. Giddens γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1985 στην Oklahoma City, έχει ύψος 1μ.96 και το 2008 αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο New Mexico, ενώ επιλέχθηκε στο νούμερο 30 του ντραφτ από τους Boston Celtics. Ο Giddens ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα από το φημισμένο πανεπιστήμιο του Kansas, αλλά αποφοίτησε από το κολέγιο New Mexico. Αγωνίστηκε για δύο σεζόν στους Boston Celtics (2008-10), τον Φεβρουάριο του 2010 υπέγραψε συμβόλαιο με τους New York Knicks, ενώ αγωνίστηκε και στο NBDL με τους Utah Flash και τους Maine Red Claws. Στη διάρκεια της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στην Πολωνία με την Asseco Prokom και στην Ισπανία με την Pamesa Valencia”.

Θέλει να έρθει ο Μαγκέτι!

Ο εκπρόσωπος του Κόρεϊ Μαγκέτι βρέθηκε στην Αττάλεια όπου ο ΠΑΟΚ συμμετέχει σε τουρνουά, μίλησε με τους ανθρώπους της ΚΑΕ, και τους ανέλυσε πώς έχει το θέμα. Ο Μαγκέτι ενημέρωσε πως για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα, διάστημα στο οποίο θα αποσαφηνιστεί αν θα υπάρχει σεζόν στο ΝΒΑ, αλλά είπε πως μετά απ' αυτό το διάστημα, κι εφόσον στις ΗΠΑ δεν βρεθεί λύση, θέλει να παίξει για τον ΠΑΟΚ!

Οι άνθρωποι του «δικεφάλου» πλέον αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο, καθώς προσανατολίζονται να αφήσουν μια θέση ανοιχτή για τον Μαγκέτι. Κι ό, τι γίνει, την ώρα που κρατούν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τον Γκετσέφσκι. Συνεπώς, το θέμα της ολοκλήρωσης του ρόστερ, είναι αλληλένδετο με τις εξελίξεις. Απλά, ο Γκίντενς που υπέγραψε ετήσιο συμβόλαιο ήταν απαραίτητος, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει άλλες 4-6 εβδομάδες δίχως να προχωρήσει αγωνιστικά, αφού έρχονται σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK