Πίστη για καλύτερο ΠΑΟΚ την νέα σεζόν

Η εκτίμηση στελεχών του ΠΑΟΚ πως ο "Δικέφαλος" του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με φέτος και οι επιλογές παικτών που θα είναι πιο προσεγμένες. Τι γίνεται με τον Νίκο Γκίκα.

Πίστη για καλύτερο ΠΑΟΚ την νέα σεζόν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ έκανε κακή σεζόν φέτος (2015-16) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αυτό το ξέρουν καλά οι άνθρωποί του και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να υπάρξει βελτίωση εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Μπορεί η εικόνα για το μπάτζετ να μην έχει ξεκαθαρίσει οριστικά (οι "ασπρόμαυροι" ξεκινούν να "κοιτούν" στην αγορά για παίκτες που είναι στα οικονομικά τους δεδομένα και αν διαφοροποιηθεί η κατάσταση στο μπάτζετ, τότε θα "κοιτάξουν" και στα πιο ψηλά "ράφια"), μπορεί ακόμη να γίνουν πάρα πολλές αλλαγές στο ρόστερ και πάνω σε αυτό το θέμα πολλά να είναι ρευστά, αλλά στον ΠΑΟΚ υπάρχει η πίστη πως ο "Δικέφαλος" την επόμενη σεζόν θα εμφανιστεί πολύ καλύτερος.

"Θα είμαστε καλύτεροι του χρόνου, η ομάδα θα είναι πιο προσεγμένη (σ.σ. από πλευράς επιλογών των παικτών και έχουμε αναφέρει από τον Φλεβάρη ακόμη, πως πρόθεση είναι να δημιουργηθεί μια πιο γρήγορη και αθλητική ομάδα). Φέτος είχαμε και διάφορες ατυχίες με τραυματισμούς", λένε μεταξύ άλλων στον ΠΑΟΚ και φυσικά πάντα στο μυαλό είναι ο "Δικέφαλος" να μπορέσει ξανά να γίνει η τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όπως συνέβη τις δύο προηγούμενες σεζόν (2013-14 και 2014-15).

Εννοείται το οικονομικό είναι το "αγκάθι" -τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα- σε σχέση με τις δυνατότητες της ΑΕΚ και του Άρη και υπάρχει η ελπίδα για μια έξτρα βοήθεια από τον Ιβάν Σαββίδη. Στον ΠΑΟΚ έχουν ακούσει για την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για το ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας με την ΑΕΚ και όπως γίνεται πάντα σε περιπτώσεις που είναι στη Θεσσαλονίκη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, υπάρχει το σενάριο να γίνει επαφή μαζί του.

Το θέμα του Γκίκα

Εδώ και πολύ καιρό έχουμε αποκαλύψει το όνομα του Νίκου Γκίκα για τον ΠΑΟΚ και ο συγκεκριμένος παίκτης (έπαιξε φέτος στην Κηφισιά) είναι υποψήφιος για τον "Δικέφαλο" της νέας σεζόν. Μάλιστα από το στρατόπεδο του καλαθοσφαιριστή προκύπτει πως έγινε μια πρώτη με την πλευρά του ΠΑΟΚ και μεταφέρθηκε η καλή άποψη που υπάρχει για τον παίκτη. Δεν έγινε κουβέντα για το οικονομικό ενώ ο ίδιος ο Γκίκας στη παρούσα φάση περιμένει να δει τι προτάσεις θα έχει. Πάντως σαφώς και βλέπει με ενδιαφέρον την προοπτική του ΠΑΟΚ (σέβεται τον Σούλη Μαρκόπουλο), ωστόσο υπάρχει στο μυαλό του και το εξωτερικό (αν υπάρξει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί τα "θέλω" του).

News 24/7

24MEDIA NETWORK