"Πονάει" στα ριμπάουντ ο ΠΑΟΚ

Tο ματς με τον Αρη αποτέλεσε συνέχεια των τελευταίων αγώνων του ΠΑΟΚ, στους οποίους ο "Δικέφαλος" έχει ξεκάθαρο πρόβλημα στα ριμπάουντ. Tι "δείχνουν" τα νούμερα.

"Πονάει" στα ριμπάουντ ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Μεγάλο το πρόβλημα στα ριμπάουντ για τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αρη... Στο ημίχρονο ο "Δικέφαλος" είχε 13 "σκουπίδια" και οι "κίτρινοι" 23, εκ των οποίων τα 12 ήταν επιθετικά. Στο τέλος του αγώνα η στατιστική "έδειχνε" πως η ομάδα του Πρίφτη ολοκλήρωσε το ματς με 49 ριμπάουντ και το σύνολο του Μαρκόπουλου με 24. Φυσικά αυτή η αδυναμία του ΠΑΟΚ στα ριμπάουντ, κόστισε όσον αφορά την εξέλιξη του ντέρμπι.

Τα νούμερα φανερώνουν το μεγάλο πρόβλημα...

Το κακό για τον "Δικέφαλο" είναι πως στα τρία από τα τέσσερα τελευταία του ματς, έχει δείξει μεγάλη αδυναμία στον συγκεκριμένο τομέα. Απέναντι στην Ζολνόκι είχε 26 ριμπάουντ και οι Ούγγροι 46, κόντρα στην Ζενίτ είχε 28 ριμπάουντ και οι Ρώσοι 41 και απέναντι στον Αρη υπήρχε αυτή η διαφορά των 25 ριμπάουντ.

Μόνο με την Κηφισιά ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερα ριμπάουντ (29 έναντι 26 της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου). Κι αν δούμε όλα τα φετινά επίσημα ματς, θα διαπιστώσουμε πως ο "Δικέφαλος" στα πέντε από τα έξι παιχνίδια του, έχει λιγότερα ριμπάουντ από τους αντιπάλους του (ο ΠΑΟΚ είχε λιγότερα στα ματς με Ρέθυμνο, ΑΕΚ, Ζολνόκι, Ζενίτ και Αρη και περισσότερα στον αγώνα με την Κηφισιά).

"Ψάχνει" για σέντερ, "μπήκε" μέσα 12.000 ευρώ...

Ο "Δικέφαλος" φυσικά συνεχίζει να "ψάχνεται" για την θέση του σέντερ... Θα πρέπει να βρει βέβαια έναν παίκτη που θα είναι κοντά στις οικονομικές δυνατότητές του. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής δεν έχει στηρίξει την ομάδα στα τρία πρώτα εντός έδρας ματς (απέναντι σε Ρέθυμνο, Ζολνόκι και Κηφισιά) και αυτό είναι πρόβλημα. Σύμφωνα με όσα λέγονταν μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη, ο ΠΑΟΚ έχει "μπει" μέσα 12.000 ευρώ (αυτή ήταν δηλαδή η "ζημιά" που υπήρξε από το γεγονός πως δεν καλύφτηκαν τα έξοδα των αγώνων) από τα ματς που έγιναν στο "Παλατάκι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK