Προπόνηση με Πέιν

Ξανά... δουλειά για τους παίκτες του ΠΑΟΚ το Σάββατο. Οι τελευταίο πήραν ανάσες την Παρασκευή καθώς είχαν ρεπό και πλέον το μυαλό είναι στον Παναθηναικό.

Προπόνηση με Πέιν

Στους "ασπρόμαυρους" δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να "πέσουν" αμαχητί στην "μάχη" των ημιτελικών με το σύνολο του Φραγκίσκου Αλβέρτη και είναι διατεθειμένοι να "παλέψουν" για το καλύτερο δυνατό.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ξεκίνησε δίχως προβλήματα το Σάββατο και ο Μαρκ Πέιν συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Για την ώρα προπονείται προσεκτικά καθώς θυμίζουμε πως υπέστη κάταγμα στη μύτη μετά από χτύπημα στον αγώνα με την Κηφισιά. Ετσι θα αγωνίζεται με προστατευτική μάσκα στο εξής.

Τα ονόματα για το νέο Δ.Σ.

Nα σημειωθεί πως έχει γίνει αίτημα από τον Α.Σ. για τον διορισμό του νέου Δ.Σ. της ΚΑΕ και έχει οριστεί δικάσιμος στις 5/6. Τα ονόματα που είναι μέσα στην νέα διοίκηση Πρωτοδικείου είναι αυτά των Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλου, Καραμπέρη, Κατσιώρα και Καρακούση. Σύμφωνα με την νομικό, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, μέχρι την μέρα του δικαστηρίου μπορούν να προστεθούν κι άλλα ονόματα και δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν μόνο αυτά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK