Ραντεβού Μαλέλη με Κοντομηνά

Το θέμα της πιθανής μετοχικής εμπλοκής του Δημήτρη Κοντομηνά στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα "πέσει" και πάλι στο τραπέζι.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ALPHA ΣΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ALPHA ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ALPHA ΣΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ALPHA ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αυτό γιατί ο Μάνος Μάλελης θα συναντηθεί το επόμενο διάστημα με τον γνωστό επιχειρηματία για να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα. Στην προηγούμενη συνάντηση (στις αρχές του Ιούλη) που είχαν οι δύο άνδρες διαπιστώθηκε πως υπάρχει θετική διάθεση από τον κ. Κοντομηνά, ωστόσο είναι λογικό η πλευρά του τελευταίου να θέλει να αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια τα δεδομένα αυτής της κίνησης.

Αν ο γνωστός επιχειρηματίας δώσει το "ΟΚ" στον κ. Μαλέλη έτσι ώστε προχωρήσει το θέμα της πιθανής εμπλοκής του στην ΚΑΕ, τότε ο στενός συνεργάτης του θα ζητήσει τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ και θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην όλη υπόθεση το ύψος των χρεών. Για την συνάντηση με τον κ. Κοντομηνά, ο κ. Μαλέλης μας είπε πως... "θέλω να αντιληφθώ αν υπάρχει διάθεση για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου. Μετά θα κινηθώ για συνάντηση με τη διοίκηση για να δω και τις υπόλοιπες διαδικασίες οικονομικού περιεχομένου".

"Εχω εκπλαγεί..."

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στον κ. Μαλέλη δεν άρεσε καθόλου η πώληση του 17χρονου, Αντώνη Κόνιαρη στον Παναθηναικό. "Εχω εκπλαγεί από την τόσο «απαραίτητη» πώληση του Κόνιαρη. Τι ήταν τόσο απαραίτητο και άμεσο έτσι ώστε με σύντομες διαδικασίες να πουληθεί ένα μεγάλο ταλέντο που θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος του κορμού της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ; Απλώς εκφράζω εύλογες απορίες... Και όλο αυτό συμβαίνει εν όψει ενδιαφέροντος πιθανού επενδυτή", μας είπε ο στενός συνεργάτης του κ. Κοντομηνά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK