Σε καλό δρόμο το θέμα Γλυνιαδάκη

Ισως ο "γάμος" του ΠΑΟΚ με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη να "έρθει" σύντομα, επιβεβαιώνεται από τις δύο πλευρές πως το θέμα του Ελληνα σέντερ είναι σε καλό δρόμο.

Σε καλό δρόμο το θέμα Γλυνιαδάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εχουμε αναφερθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό σχετικά με τον ΠΑΟΚ και τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη ενώ είχαμε κάνει σχετική αναφορά στο ζήτημα του τελευταίου μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Φάρο για τον Γάιο Σκορδίλη. Από την πλευρά του παίκτη αυτό που προέκυπτε το βράδυ της Τετάρτης (20/7) αναφορικά με την προοπτική συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ είναι πως βρίσκεται σε καλό δρόμο το ζήτημα (τονίζεται πάντως πως υπάρχουν επαφές και με άλλες ομάδες).

Αυτό μάλιστα επιβεβαιώνεται και από τον "Δικέφαλο"... Σχετικά με τον Τζος Χάγκινς το θέμα της απόκτησής του (αν δεν παρουσιαστεί κάποια λύση που ενδεχομένως αρέσει περισσότερο στον ΠΑΟΚ στους "κοντούς") θα μπορεί να τελειώσει αν όλα πάνε καλά στο ζήτημα του Γλυνιαδάκη, το οποίο μπορεί να "τρέξει" σύντομα.

Αν "στραβώσει" το θέμα του Ελληνα σέντερ, τότε ο ΠΑΟΚ θα πάει για Αμερικανό ψηλό και η θέση του κόμπο-γκαρντ που μπορεί να αγωνιστεί ο Χάγκινς, θα πρέπει να καλυφτεί αλλιώς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK