Στη λίστα οι Μπανκς και Γκαλογουέι

Στον ΠΑΟΚ έχουν προταθεί τόσο ο Μάρκους Μπανκς, άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, όσο και ο Κέβιν Γκάλογουεϊ που πέρυσι έπαιξε στον Απόλλωνα.

Στη λίστα οι Μπανκς και Γκαλογουέι

Ο ΠΑΟΚ αναζητάει παίκτη για την περιφέρεια και μία από τις περιπτώσεις που ήρθε στο προσκήνιο είναι του Μάρκους Μπανκς. Ο Αμερικάνος γκαρντ είχε είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό του Αργύρη Πεδουλάκη και αναμφίβολα αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση που εξετάζεται.

Επίσης έχει προταθεί και ο Κέβιν Γκάλογουεϊ, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε ήταν από τα βασικά στελέχη του Απόλλωνα Πάτρας. Από τον Δικέφαλο λένε πως απλά προτάθηκε και δεν υπάρχει κάτι παραπάνω γι' αυτόν.

Τι προκύπτει από τον ατζέντη του, Θάνο Κουκουράβα; " Ο ΠΑΟΚ έκανε μια πρόταση για 1+1 χρόνια. Υπάρχει απόσταση στο οικονομικό και θέλει δουλειά. Ο παίκτης είχε μια μεγάλη πρόταση από Ιαπωνία και έχει μια μεγαλύτερη πρόταση από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ από την Πολωνία. Είχαμε μια επαφή με ΠΑΟΚ και είμαστε σε καλό δρόμο", μας είπε, προσθέτοντας πως ο ΠΑΟΚ οφείλει ν' "ανέβει" και πως η προοπτική του Eurocup είναι κάτι που δεν περνά αδιάφορη στον Αμερικανό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK