"Στοπ" στον "γρήγορο" Απόλλωνα...

Στην προπόνηση της Τρίτης οι παίκτες του ΠΑΟΚ είδαν βίντεο για το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών, για τον οποίο στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως θα πρέπει να μπει... στοπ στο γρήγορο τέμπο του παιχνιδιού του.

"Στοπ" στον "γρήγορο" Απόλλωνα...

Το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα "πλησιάζει" και στον ΠΑΟΚ αναλύουν τον τρόπο παιχνιδιού των Πατρινών. Την Τρίτη οι παίκτες είδαν βίντεο, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να δίνει τις σχετικές κατευθύνσεις στους παίκτες του αναφορικά με το τι θα πρέπει να προσέξουν στον αγώνα της Πέμπτης. Η αλήθεια είναι πως στον ΠΑΟΚ εκείνο που λένε είναι πως ο Απόλλωνας αρέσκεται στο γρήγορο τέμπο παιχνιδιού και ως εκ τούτου εκεί θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος.

Στον ΠΑΟΚ γενικότερα θεωρούν ιδιαίτερα δύσκολο τον αγώνα με το σύνολο του Βετούλα ενώ ακόμη θεωρούν πως είναι σημαντικό να μείνει στα... ρηχά ο Ντεμάριους Μπολντς. Ο τελευταίος "δίνει" αρκετά στον Απόλλωνα ενώ στο ματς που είχε γίνει στο "Παλατάκι" τα είχε πάει εξαιρετικά. Τέλος ο κόουτς του ΠΑΟΚ είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του την Τρίτη, την Τετάρτη θα γίνει μια προπόνηση στις 11 το πρωί (θα υπάρξει ξανά προβολή βίντεο) και στις 2 το μεσημέρι η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Πάτρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK