Σχορτσανίτης και Βασιλειάδης ετοιμάζονται για Απόλλωνα

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έβγαλε σημαντικό μέρος της προπόνησης και λογικά θα παίξει απέναντι στον Απόλλωνα. Κάτι ανάλογο ισχύει με τον Κώστα Βασιλειάδη.

Σχορτσανίτης και Βασιλειάδης ετοιμάζονται για Απόλλωνα

Μετά από τρεις μέρες οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, αλλά δεν έδωσαν όλοι το "παρών", καθώς οι Τέπιτς, Μάρκοβιτς και Ντούβνιακ θα γυρίσουν την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Χάτσερ την Παρασκευή.

Σχετικά με την κατάσταση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη και το διάστρεμμα στην ποδοκνημική, την Τετάρτη έβγαλε σημαντικό μέρος της προπόνησης και η προοπτική είναι, αφού ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, να αγωνιστεί κόντρα στον Απόλλωνα.

Αντίστοιχα ισχύει για τον Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος ακολουθεί και θα συνεχίσει με ατομικό πρόγραμμα και φυσιοθεραπείες έως το τέλος της εβδομάδας. Ο τελευταίος έχει ενοχλήσεις στο πέλμα.

Στο μεταξύ ο Σούλης Μαρκόπουλος που είχε γενέθλια την Τρίτη, δέχτηκε ευχές και κέρασε γλυκά.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ