Συμμετείχε στην προπόνηση ο Μαργαρίτης

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης "έβγαλε" μέρος του προγράμματος της Πέμπτη (12/3) και έτσι ανέβασε στροφές. Αναβολή στο ΑΣΕΑΔ ζήτησε η ΚΑΕ, ορίστηκε δικάσιμος στις 26/4.

Συμμετείχε στην προπόνηση ο Μαργαρίτης
INTIME SPORTS

Καλά νέα για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη... Ο τελευταίος έβγαλε σημαντικό μέρος της προπόνησης την Πέμπτη (12/3) καθώς οι πόνοι στη μέση του έχουν υποχωρήσει. Έτσι ο Έλληνας φόργουορντ ανέβασε στροφές καθώς θυμίζουμε πως την Τρίτη και την Τετάρτη έκανε ατομικό πρόγραμμα. Ο Μαργαρίτης νιώθει πλέον καλύτερα όσον αφορά τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση και έτσι κρίθηκε πως σήμερα θα μπορούσε να συμμετέχει στο πρόγραμμα της ομάδας (συμμετείχε και στο διπλό). Θυμίζουμε πως δεν έπαιξε απέναντι σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό αλλά λογικά θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (αυτό βέβαια θα φανεί και από το πώς θα νιώθει στις επόμενες προπονήσεις).

Ο Σαββίδης, η αναβολή στο ΑΣΕΑΔ και ο Χαριτόπουλος

Κατά την διάρκεια της μέρας ο Δημήτρης Χαριτόπουλος έγινε πατέρας καθώς η σύντροφός του γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι (ο ίδιος δέχτηκε ευχές στην απογευματινή προπόνηση). Την ίδια στιγμή, τα όσα κυκλοφορούν κατά την διάρκεια της σημερινής (12/3) μέρας περί λύσης στο πρόβλημα των χρεών της ΠΑΕ, είναι λογικό να ενδιαφέρουν και το μπασκετικό τμήμα αφού όπως έχουμε αναφέρει παλαιότερα, στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως από την στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης "τελείωσε" με το συγκεκριμένο ζήτημα θα είναι πιο... άνετος να ασχοληθεί και με την ΚΑΕ.

Τέλος η ΚΑΕ την Πέμπτη ζήτησε αναβολή για την έφεση που είχε κάνει στο ΑΣΕΑΔ για το πρόστιμο των 35.300 ευρώ που επιβλήθηκε μετά το ματς με τον Αρη. Ορίστηκε δικάσιμος για τις 26/4 ενώ η αναβολή ζητήθηκε λόγω ενός κωλύματος που υπήρχε από πλευράς της νομικού της ΚΑΕ, Κατερίνας Γιαννακοπούλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK