Τα είπαν με Σχορτσιανίτη

Συνάντηση με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη έκαναν οι Πρέλεβιτς και Ζουρνατσίδης την Πέμπτη. Απομένει να διευθετηθούν κάποια θέματα και θα "έρθει" η ανακοίνωση της ΚΑΕ για τον "γάμο".

Τα είπαν με Σχορτσιανίτη

Ο "γάμος" του ΠΑΟΚ με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη φαίνεται πως θα "έρθει". Οι Πρέλεβιτς και Ζουρνατσίδης συναντήθηκαν με τον Ελληνα σέντερ την Πέμπτη. Τι "βγαίνει" από την ΚΑΕ;

Στον ΠΑΟΚ λένε πως υπάρχει θετικό κλίμα για την συνεργασία με τον παίκτη και εκκρεμούν ορισμένα σημαντικά διαδικαστικά θέματα για να υπάρξει οριστική συμφωνία. Βέβαια όλα δείχνουν πως μέσα στην Παρασκευή θα "τελειώσει" το θέμα και η ΚΑΕ θα ανακοινώσει τον "γάμο" με τον Σχορτσιανίτη.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ