Τα... ρεκόρ του Λιάπη

Στον αγώνα με τα Τρίκαλα "ήρθαν" ρεκόρ για τον Μιχάλη Λιάπη στο σκοράρισμα και στα λεπτά συμμετοχής όσον αφορά τα παιχνίδια που έχει παίξει με τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη

Τα... ρεκόρ του Λιάπη

Ο Μιχάλης Λιάπης ήταν πολύ καλός απέναντι στα Τρίκαλα και πέτυχε συνολικά 11 πόντους. Μάλιστα είχε πετύχει τον συγκεκριμένο αριθμό πόντων από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα έχοντας 1/1 δίποντα και 3/3 τρίποντα. Για τον 20χρονο γκαρντ του ΠΑΟΚ στο ματς του Σαββάτου (9/5) υπήρξαν δύο ρεκόρ, ένα σχετικά με το σκοράρισμα και ένα σχετικά με τα λεπτά συμμετοχής σε ό,τι αφορά τους αγώνες που έχει παίξει με τον "Δικέφαλο" σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πριν το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, η καλύτερή του επίδοση στο σκοράρισμα σε εγχώριους και ευρωπαϊκούς αγώνες ήταν στο εκτός έδρας ματς με την Καντού και στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καρσίγιακα όταν πέτυχε από οχτώ πόντους. Αποκλειστικά για τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, το μέχρι πρότινος ρεκόρ του (πριν δηλαδή το παιχνίδι με τα Τρίκαλα) ήταν στον περσινό εντός έδρας αγώνα με τον Ηλυσιακό που πέτυχε επτά πόντους.

Σχετικά με τα λεπτά συμμετοχής και τα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, πριν το παιχνίδι του Σαββάτου (9/5) είχε αγωνιστεί για 17 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα στο ματς με την Καντού και αυτό ήταν το ρεκόρ του. Αποκλειστικά για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, έως το ματς με τα Τρίκαλα τον περισσότερο χρόνο τον είχε πάρει στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ που αγωνίστηκε για 17 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK