Τέλος ο Λιάπης από τον ΠΑΟΚ

Όπως είχαμε προαναγγείλει από τον Ιούνιο, ο Μιχάλης Λιάπης αναμενόταν να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και η ΚΑΕ την Πέμπτη γνωστοποίησε το "διαζύγιο" μαζί του.

O Mιχάλης Λιάπης αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, κάτι που είχαμε αποκαλύψει από τις 8 Ιουνίου. Τότε ο ατζέντης του παίκτη είχε ραντεβού με στελέχη τoυ "Δικεφάλου", ο ρόλος του πέμπτου γκαρντ που δόθηκε στον Λιάπη για την νέα σεζόν δεν τον κάλυπτε και είχαμε γράψει για την προοπτική λύσης του συμβολαίου του αφού ο νεαρός ήθελε να έχει χρόνο συμμετοχής σε άλλον σύλλογο.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει επισήμως για τον 21χρονο γκαρντ: "Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Λιάπη. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Μιχάλη Λιάπη για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα