Τέλος το καμπ στο "Παλατάκι"

Στον ΠΑΟΚ έκριναν πως δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί το καμπ στο "Παλατάκι" και δεν φαίνεται πως κάποιος παίκτης θα πάρει συμβόλαιο στον "Δικέφαλο". Εν αναμονή εξελίξεων σε διάφορα θέματα...

Τέλος το καμπ στο "Παλατάκι"

Δεν πρόκειται να συνεχιστεί το καμπ που ξεκίνησε στο "Παλατάκι" στις 29/6. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνουν για δύο εβδομάδες προπονήσεις αλλά πάρθηκε η απόφαση πως η τελευταία ήταν αυτή που έγινε την Παρασκευή. Στον ΠΑΟΚ έκριναν δεν υπάρχει λόγος να δοθεί συνέχεια στο καμπ καθώς δεν περιμένουν να δουν κάποιον παίκτη.

Θα φανεί το επόμενο διάστημα τι θα γίνει με όσους συμμετείχαν στο καμπ αλλά το πιο πιθανό είναι κανένας καλαθοσφαιριστής να μην πάρει συμβόλαιο. Από εκεί και πέρα για τις επόμενες μέρες στο μυαλό είναι διάφορα ζητήματα.

Υπάρχουν αυτά που είναι μεταγραφικού χαρακτήρα, τα θέματα των Λάνγκφορντ και Κακαρούδη, το τι μπορεί να γίνει τελικά με τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και το ζήτημα των χορηγιών από τις επαφές που έχει κάνει ο Μάνος Μαλέλης στην Αθήνα.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ