Θετικός για επιστροφή στον ΠΑΟΚ ο Βασιλόπουλος

Το ότι στον ΠΑΟΚ θέλουν να δουν ξανά στα ασπρόμαυρα τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο είναι δεδομένο...

Θετικός για επιστροφή στον ΠΑΟΚ ο Βασιλόπουλος

Είχαμε αναδείξει την περίπτωση του Ελληνα φόργουορντ για τους "ασπρόμαυρους", οι οποίοι είναι η αλήθεια ότι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την πορεία της αποθεραπείας του (σ.σ. αυτή πηγαίνει πολύ καλά, το Σάββατο έκανε μια ακόμη ατομική προπόνηση ο καλαθοσφαιριστής και από εβδομάδα θα ανεβάσει στροφές) και μάλιστα υποδέχτηκαν με χαμόγελα το ότι διέψευσε τα περί Παναθηναϊκού .

Ο 29χρονος καλαθοσφαιριστής έχει μεταφέρει στο "στρατόπεδο" του ΠΑΟΚ πως βλέπει σοβαρά και θετικά την προοπτική να παίξει στον "δικέφαλο", ωστόσο πρώτα θέλει να είναι απόλυτα έτοιμος να δώσει την απάντησή του (όχι μόνο στους "ασπρόμαυρους" αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα) και να νιώσει "σίγουρος" για το comeback του.

Υπολογίζει ότι στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη θα είναι σε θέση να απαντήσει στις όποιες προτάσεις έχει ενώ εκτιμά πως τον Σεπτέμβριο θα μπορεί να ακολουθήσει το φουλ πρόγραμμα που κάνει μια ομάδα. Όσο για τον ΠΑΟΚ; Αυτό που παραδέχεται ο ίδιος ο αθλητής είναι πως θέλει να παίξει ξανά στους "ασπρόμαυρους". Αγαπά τον "δικέφαλο", τον σέβεται μιας και ανδρώθηκε σε αυτόν και εκτιμά το τεχνικό τιμ και τον Σούλη Μαρκόπουλο. Δεν αποκλείει οποιαδήποτε άλλη ομάδα είναι "ζεστή" για την απόκτησή του, για τον ΠΑΟΚ πάντως είναι δεδομένο πως βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική της επιστροφής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK