Το φιλικό και η προπόνηση των δύο

Γιώργος Δέδας και Κώστας Χαραλαμπίδης βρέθηκαν στο "Παλατάκι" για να προπονηθούν με την ομάδα του ΠΑΟΚ, την ίδια στιγμή που η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ γνωστοποίησε την ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού αγώνα ενάντια στην Παρτιζάν.

Το φιλικό και η προπόνηση των δύο

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ξεκινά σε δύο εβδομάδες, ωστόσο οι Γιώργος Δέδας και Κώστας Χαραλαμπίδης βρέθηκαν τη Δευτέρα (5/8) στο γήπεδο του "Δικεφάλου" προκειμένου να ξεκινήσουν προπονήσεις.

Στα μεταγραφικά, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τονίζουν πως δεν υπάρχει ακόμα κάποια πρόοδος στο ζήτημα του Λάζαρου Παπαδόπουλου, ενώ σχετικά με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη φημολογείται πως ίσως να υπάρξουν εξελίξεις στο τέλος της εβδομάδας. Παράλληλα, επαφές υπήρξαν τη Δευτέρα με την πλευρά του Γιώργου Μπόγρη, όπως παραδέχεται ο ατζέντης του, Γιώργος Σπανός, ο οποίος όμως διαψεύδει τα περί συμφωνίας του παίκτη με τον Άρη.

Την 1η Σεπτέμβρη το φιλικό με Παρτιζάν

Την Κυριακή (4/8) υπήρχε άγνοια στον ΠΑΟΚ σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού με την Παρτιζάν, ωστόσο, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (5/8) η ΚΑΕ μέσω του λογαριασμού της στο twitter, το φιλικό θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτέμβρη. Η σχετική ανακοίνωση: "Φιλικό παιχνιδι ΠΑΟΚ με Partizan BC την 1η Σεπτεμβρίου 2013 στη Γευγελή. Το πρώτο στη φετινή προετοιμασία της ομάδας".

Τέλος, στον ΠΑΟΚ μέχρι τις 20 μήνα περιμένουν έσοδα από τα τηλεοπτικά και αυτά θα καλύψουν διάφορες τρύπες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK