Το θέμα των εσόδων απασχολεί την ΚΑΕ

Σίγουρα είναι αρκετά νωρίς για την επόμενη σεζόν, στον ΠΑΟΚ ωστόσο έχουν κατά νου το θέμα των εσόδων της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς και δεν μπορεί φερ' ειπείν να μην απασχολεί τι θα συμβεί με τον ΟΠΑΠ.

Το θέμα των εσόδων απασχολεί την ΚΑΕ

Γενικώς τους τελευταίους μήνες κυκλοφορεί ως πληροφορία πως ενδέχεται να υπάρξει -σημαντική- μείωση στα χρήματα που θα δοθούν από τον Οργανισμό και αυτό έχει φτάσει και στα αυτιά ανθρώπων της ΚΑΕ. Βέβαια τονίζεται από την ομάδα της Θεσσαλονίκης πως πρόκειται για μια φημολογία, όπως και από τον ΕΣΑΚΕ, από τον οποίο προκύπτει πως τον Ιούνιο θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις.

Εννοείται πως ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό και στον ΠΑΟΚ είναι αυτονόητο πως δεν θέλουν να σκέφτονται πως μπορεί να υπάρχει μια σημαντική μείωση στα έσοδα από τον ΟΠΑΠ. Φυσικά στην... ατζέντα της ΚΑΕ είναι και άλλα θέματα με έσοδα (π.χ. από χορηγίες).

Στο μεταξύ Κούπερ και Χαραλαμπίδης την Μεγ.Δευτέρα (ημέρα κατά την οποία επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες) βρέθηκαν στην Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού, ενώ μέλη του ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθούν στον αγώνα Κυπέλλου της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK