"Ζεσταίνουν" τους παίκτες εν όψει πλέι οφ

Το χρώμα του χρήματος αναμένεται να δουν το επόμενο διάστημα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ζήτημα που έχουν κατά νου στον "Δικέφαλο"

"Ζεσταίνουν" τους παίκτες εν όψει πλέι οφ

Στο τέλος κάθε μήνα στον "Δικέφαλο" "καίγονται" για την τήρηση των υποχρεώσεων προς το κράτος, τα λεφτά που θα "φύγουν" στην Εφορία έχουν βρεθεί και την Δευτέρα η ΚΑΕ θα είναι συνεπής σε αυτό το θέμα. Στους "ασπρόμαυρους" πάντως σκέφτονται και τους παίκτες της ομάδας... Αναμένονται χρήματα από τον Ιβάν Σαββίδη και στον ΠΑΟΚ, όπως λένε, λογικά αυτά θα "πάνε" στους καλαθοσφαιριστές που θα πάρουν έτσι μια οικονομική ανάσα εν όψει πλέι οφ.

Στο κανονικό πρόγραμμα ο Χάτσερ

Επιστροφή στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ για τον Γουίλιαμ Χάτσερ. Ο Αμερικανός συμμετείχε κανονικά στη προπόνηση της Τετάρτης, όπως άλλωστε αναμενόταν. Από εκεί και πέρα ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά αναμένεται να είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Μιχάλη Τσαιρέλη για τις ενοχλήσεις στο πόδι που είχε υποστεί το διάστρεμμα θα γίνουν γνωστά την Πέμπτη, ωστόσο από τον "Δικέφαλο" λένε πως λογικά θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Πάτρα και ως εκ τούτου στον κυριακάτικο αγώνα ο ΠΑΟΚ θα είναι πλήρης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK