Φραγκιάς: "Θέλουμε να πάμε διακοπές". Μπαρτζώκας: "Θέλουμε να ισοφαρίσουμε"

Μετά τη δεύτερη νίκη του Κολοσσού επί του Πανιωνίου, Βασίλης Φραγκιάς και Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκαν στη μάχη του Σαββάτου που ενδέχεται να κρίνει το μέλλον της σειράς.

Φραγκιάς: "Θέλουμε να πάμε διακοπές". Μπαρτζώκας: "Θέλουμε να ισοφαρίσουμε"

Ο κόουτς του Κολοσσού είπε: " Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί κάναμε ένα μεστό παιχνίδι. Ήμασταν αρκετά ήρεμοι, κάναμε το 2-1 και τώρα θα προσπαθήσουμε το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη να... πάμε διακοπές. Αλλιώς την επόμενη Τρίτη θα είμαστε ξανά στο γήπεδο για το τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Ό,τι και αν γίνει, θα τελειώσει η σειρά. Νομίζω ότι όλοι είμαστε αρκετά κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια της χρονιάς. Αυτό ισχύει και για τον Πανιώνιο. Προσπαθούμε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και οι δύο ομάδες".

Ο προπονητής του Πανιωνίου δήλωσε: " Ο Κολοσσός κέρδισε δίκαια, έπαιξε καλύτερα από μας στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς δυστυχώς συνεχίζουμε να μην σουτάρουμε καλά από την περιφέρεια. Τα ποσοστά μας δεν είναι καλά, σε αντίθεση με ό,τι έγινε στη Νέα Σμύρνη. Δεν έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε τέτοια παιχνίδια, κυρίως όταν οι τρεις ψηλοί μας έχουν τόσο κακή εμφάνιση. Συγχαρητήρια στον κόουτς και στον Κολοσσό και θα προσπαθήσουμε το Σάββατο να ισοφαρίσουμε τη σειρά των αγώνων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK