Φραγκιάς: "Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε στην Καβάλα". Πρίφτης: "Θα δώσουμε τη μάχη μας"

Ο Βασίλης Φραγκιάς δεν έκρυψε το φόβο του για την αναμέτρηση με την Καβάλα και χάρηκε διπλά διότι οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο βαθμό.

Φραγκιάς: "Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε στην Καβάλα". Πρίφτης: "Θα δώσουμε τη μάχη μας"

Ο προπονητής του Κολοσσού υποστήριξε: " Συγχαρητήρια στον κόουτς γιατί ξέρω πολύ καλά με ποια ομάδα ξεκίνησε και ότι είχε αρκετά προβλήματα με αναγκαστικές αλλαγές. Αυτό του έκανε τη δουλειά του πιο δύσκολη. Εμείς κάναμε απλά το 1-0. Το πρόβλημα που είχαμε όλη την εβδομάδα ήταν ότι σε διάστημα 25 ημερών δώσαμε μόλις ένα παιχνίδι. Αυτό το πράγμα εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους. Παίζαμε ανά μία εβδομάδα ή ανά τρεις μέρες και ξαφνικά κληθήκαμε να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό, όπου δεν μπήκαμε καν στο γήπεδο.

Ξαφνικά παίξαμε ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα με αρχές στο παιχνίδι της και οπωσδήποτε το άγχος βάρυνε εμάς, που έπρεπε να κάνουμε το 1-0. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους. Η Καβάλα στηρίζεται πάρα πολύ στο περιφερειακό σουτ και εμείς στα ντράιβ. Με τον κόουτς δεν έχουμε να κρύψουμε πολλά πράγματα. Πολλές φορές είναι θέμα ημέρας και έδρας η υπόθεση- νίκη. Την Παρασκευή θα παίξουμε στην Καβάλα, σε μία πολύ δυνατή έδρα. Στο τελευταίο παιχνίδι κέρδισε χωρίς Αμερικανό τον Πανιώνιο. Εμείς θα προσπαθήσουμε αν είναι δυνατόν να τελειώσουμε τη σειρά των αγώνων στην Καβάλα"

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναγνώρισε την ανωτερότητα του Κολοσσού, ευελπιστώντας πως στο επόμενο παιχνίδι η ομάδα του θα παρουσιαστεί βελτιωμένη.

Ο κόουτς της Καβάλας είπε: " Συγχαρητήρια στον Κολοσσό, έπαιξε καλύτερα και κέρδισε δίκαια. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε σαν οδηγό το α’ ημίχρονο, όπου είχαμε συγκέντρωση, χωρίς όμως να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Ένα πρόβλημα που δεν αντιμετωπίσαμε ήταν η άμυνα στα ντράιβ του Κολοσσού. Δεν λειτουργήσαμε σωστά. Ταυτόχρονα είχαμε κακό μακρινό σουτ, που είναι ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού μας. Από κει και πέρα έχουμε το επόμενο παιχνίδι, θα δώσουμε τη μάχη μας, ξέρουμε ότι ο Κολοσσός είναι γενικότερα καλύτερος και λόγω έδρας και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη για όλους. Πέρα από αντιπαλότητες το μπάσκετ είναι… μπάσκετ και πάνω απ’ όλους. Είναι η ευχάριστη η εικόνα του Κολοσσού. Παρόλα αυτά θα δώσουμε τη μάχη μας για να είμαστε συνεπείς στα πλάνα μας και να έρθουμε ξανά στη Ρόδο, για ένα… τρίτο παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK