Λιανός: "Θα αποχωρήσω αν συνεχιστεί η κατάσταση"

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Ηλίας Λιανός, σχολίασε τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά από το τέλος του αγώνα με τον Άρη, τονίζοντας πως αν σημειωθούν ξανά παρόμοιες καταστάσεις, θα αποχωρήσει από τον χώρο.

Λιανός: "Θα αποχωρήσω αν συνεχιστεί η κατάσταση"

Ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι - οφ, τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν όμως μετά το τέλος του αγώνα στη Νέα Σμύρνη, έκαναν έξω φρενών τον Ηλία Λιανό ο οποίος επεσήμανε: "Ο κόουτς Αγγέλου αξίζει συγχαρητήρια. Θα προτιμούσα, όμως, οι παίκτες να συγκρατούν τα νεύρα τους όταν παίζουν εκτός έδρας. Σήμερα είχα την τιμή να φάω και σπρέι πιπεριού. Οι αστυνομικοί φωστήρες αποφάσισαν να βάλουν τα ΜΑΤ στον αγωνιστικό χώρο και με τίμησαν με την πρώτη δόση σπρέι πιπεριού, το οποίο και εξαγρίωσε τον κόσμο.

Αν πρόκειται να συνεχιστεί αυτή η πολιτική από τις Αρχές σε ό,τι αφορά στα γήπεδα, καλύτερα όσοι έχουμε μείνει και βάζουμε τα λεφτά μας για να τα χάνουμε, να φύγουμε. Ευχαριστώ πολύ τον διευθυντή των ΜΑΤ και της Αστυνομίας για την συμπεριφορά του. Κακώς έγινε ό,τι έγινε, αλλά άμα αυτό είναι να επαναληφθεί, δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τον ελληνικό αθλητισμό. Θα κάνω αγωγή στον διευθυντή των ΜΑΤ και θα πάρω τον συμμαθητή μου Νίκο Δένδια για να του πω κάποια πράγματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK