Η ΑΕΚ έστειλε τον Καμπερίδη στο Ρέθυμνο

Δανεικός από την ΑΕΚ στο Ρέθυμνο θα παίξει του χρόνου ο Μιχάλης Καμπερίδης επιστρέφοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ έστειλε τον Καμπερίδη στο Ρέθυμνο

Ο Μιχάλης Καμπερίδης θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία ν' αποδείξει ότι αξίζει μία θέση σε ομάδα της Basket League, αφού παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ στο Ρέθυμνο.

Ο 21χρονος φόργουορντ αποκτήθηκε πέρυσι από την Ένωση, ως επένδυση για το μέλλον, αλλά μετά τις μεταβολές στο "κιτρινόμαυρο" ρόστερ δεν βρήκε θέση και έφυγε για την Ισπανία (Ουέσκα). Αφού ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν τον υπολόγιζε ενόψει της νέας σεζόν, κρίθηκε προτιμότερο να παραχωρηθεί στην κρητική ομάδα μήπως και κερδίσει χρόνο συμμετοχής και προσαρμοστεί στις ανάγκες της μεγάλης κατηγορίας.

Με την προσθήκη του Καμπερίδη, το νέο ρόστερ του Ρεθύμνου παίρνει σιγά-σιγά μορφή, αφού ήδη έχουν αποκτηθεί και τέσσερις ξένοι (Ρέλφορντ, Κουκ, Χάροου, Κλουφ) συν τον Κορόλεφ και τον Ματαλών.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα