Καϊμακόγλου: "Διψασμένος ο Παναθηναϊκός"

Ο Κώστας Καϊμακόγλου δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός είναι διψασμένος για τον τίτλο, ενώ τόνισε πως περιμένει οι τελικοί να έχουν μεγάλο ανταγωνισμό.

Καϊμακόγλου: "Διψασμένος ο Παναθηναϊκός"

Ο Παναθηναϊκός την φετινή σεζόν είναι περισσότερο... διψασμένος και πεινασμένος σε σχέση με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο φόργουορντ της Καζάν, Κώστας Καϊμακόγλου.

"Πάντα όταν έρχεται μια επιτυχία ελληνικής ομάδας, είναι χαρά μας, διότι πρωτίστως είμαστε Έλληνες. Ο Ολυμπιακός απέδειξε για άλλη μια χρονιά ότι είναι σε υψηλό επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός, αν και δεν τον περίμεναν πολλοί λόγω των πολλών αλλαγών, έκανε τρομερή πορεία και αδικήθηκε, καθώς έπρεπε να αποκλείσει με 3-0 την Μπαρτσελόνα και να πάει εκείνος στο φάιναλ φορ.

Στα των τελικών, ο Ολυμπιακός θέλει να αποδείξει ότι δεν πήρε τυχαία το Ευρωπαϊκό, γι' αυτό και θέλει να έχει συνέχεια, ενώ ο Παναθηναϊκός θα είναι διψασμένος και πεινασμένος, για να αποδείξει ότι είναι εδώ. Θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και θα γίνουν ωραία παιχνίδια, εύχομαι χωρίς ακρότητες"τόνισε χαρακτηριστικά στην "Sportday".

News 24/7

24MEDIA NETWORK