Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 72-76 (διακοπή)

Ο Παναθηναϊκός "σκούπισε" τον Ολυμπιακό και τους κάφρους που εισέβαλαν και διέκοψαν τον τελικό 1' και 27'' πριν το φινάλε. Οι "πράσινοι" κατέκτησαν παλικαρίσια τον 33ο τίτλο τους μετατρέποντας το μειονέκτημα έδρας σε επίδειξη δύναμης. Σχολίασε ο Τάσος Μαγουλάς.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 72-76 (διακοπή)

Συνήθεια πια οι τελικοί με επεισόδια! Ξανά και ξανά στο ίδιο έργο θεατές. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση του τρίτου αγώνα στο ΣΕΦ, στέρησαν από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα το δικαίωμα να διεκδικήσει την ανατροπή του -4 σε 87 δευτερόλεπτα, προκάλεσαν ζημιές, τραυμάτισαν τον Ξανθόπουλο (και άλλα δύο στελέχη της "πράσινης" αποστολής), αρνήθηκαν οι τελευταίοι εξ αυτών (περίπου 60-70 άτομα) να αποχωρήσουν παρά τις εκκλήσεις και… έστεψαν πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό για 33η φορά στην ιστορία του.

Για όσους, παρεμπιπτόντως, θέλουν να ενημερωθούν για το τι συνέβη μέχρι την οριστική διακοπή, το παιχνίδι κύλησε ως εξής:

Παρά το ορμητικό 8-3 στο πρώτο τρίλεπτο, ο Ολυμπιακός άργησε να διαφοροποιηθεί από την ομάδα των πρώτων δύο τελικών που αντιμετώπιζε πρόβλημα αυτοπεποίθησης. Σε συνδυασμό μάλιστα με την τρομερή ευστοχία των «πρασίνων» από την περιφέρεια, το σκηνικό άλλαξε γρήγορα και ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 11-8 στο 5’ και 16-11 στο 7:30. Φτάνοντας μάλιστα στο… εξωπραγματικό 6/7 από το τρίποντο, το «τριφύλλι» ξέφυγε με 10 (24-14), βάζοντας στην… πρίζα τους «ερυθρόλευκους».

Η ανατροπή των πρωταθλητών είχε ως βάση το τρίποντο του Πρίντεζη (11 πόντοι στην πρώτη περίοδο), αλλά ως άξονα την καλή δουλειά των περιφερειακών. Ο Λο αρχικά, αν όχι στο 100%, και ο Σπανούλης στη συνέχεια βοήθησαν τον Χάινς να κάνει αισθητή την παρουσία του στη ρακέτα και ο Ολυμπιακός, αφού φάση – φάση ροκάνισε την εις βάρος του διαφορά, προσπέρασε 30-28 (14:50), ολοκληρώνοντας το 14-4. Με τον Διαμαντίδη εκνευρισμένο (χρεώθηκε τεχνική ποινή) και τον Κάρι να μην παίρνει προσπάθειες, η ομάδα του Μπαρτζώκα πέτυχε να διατηρήσει τα ηνία (36-32, 39-35 στο 20’). Μόνο που δεν ξέφυγε τόσο ώστε να αισθανθεί πιο άνετα. Ιδίως από τη στιγμή που τα τρίποντο του «τριφυλλιού» εξισορρόπησαν ξανά την κατάσταση στο παρκέ (39-38, 45-43).

Στο τρίποντο φάουλ του Σπανούλη απάντησε με τον ίδιο τρόπο ο Γκιστ και από μετά το 50-50 όλα ήταν τρομερά ρευστά. Από τη μία η εξυπνάδα του Τσαρτσαρή, που εκμεταλλεύτηκε όλα τα μις ματς, και από την άλλη το κρύο αίμα του Σλούκα έφεραν το ματς μέχρι το 61-60 του 30’. Ο Παναθηναϊκός με τον Διαμαντίδη να επωμίζεται την ευθύνη των σουτ έφτιαξε διαφορά (63-70), ήταν όμως πολύ νωρίς (32:14) για να κριθεί το μεγάλο ματς. Ανάλογο ρόλο ανέλαβε για τους «ερυθρόλευκους» ο Σπανούλης και στο 69-70 από τον Περπέρογλου στο 34’ άρχισε από το... μηδάν! Πάθος και εκνευρισμός αποτυπώθηκαν στην τεχνική ποινή που δέχθηκαν Άντιτς – Διαμαντίδης, προτού ο τελικός πάρει… φωτιά.

Μεταφορικά και κυριολεκτικά, αφού μετά το 0-6 των «πρασίνων» για το 72-76 (1:27 πριν από τη λήξη) και δύο – τρεις αμφισβητούμενες φάσεις οι οπαδοί του Ολυμπιακού προκάλεσαν εκτεταμένα επεισόδια στο γήπεδο. Ομάδες και διαιτητές έφυγαν στ’ αποδυτήρια και ανακοινώθηκε η εκκένωση του γηπέδου πριν από την οριστική διακοπή.

Τα δεκάλεπτα: 17-24, 39-35. 61-60, 72-76(διακοπή)

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ:

18:37
Καλησπέρα σας από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Έχουμε πάρει θέση από νωρίς στα δημοσιογραφικά θεωρία. Θα σας μεταφέρουμε από νωρίς τον παλμό για τα όσα συμβαίνουν στο ΣΕΦ, λίγες ώρες πριν την έναρξη του τρίτου τελικού των playoffs. Το τζάμπολ στις 21:00. Τηλεοπτική μετάδοση από τον ΣΚΑΪ.
18:38

18:44
Yπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι της Αστυνομίας έξω από το ΣΕΦ. Δεν έχουμε ξαναδεί τόσους πολλούς Αστυνομικούς σε ματς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Αρκετές οι κλούβες. Θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος από τους ανθρώπους της Αστυνομίας, οπότε καλό είναι όσοι έχετε εισιτήρια να έρθετε νωρίς στο φαληρικό στάδιο.
18:48
Ο τρίτος τελικός των playoffs είναι κρίσιμος. Αν ο Παναθηναϊκός απόψε κερδίσει, τότε θα κατακτήσει μέσα στο ΣΕΦ το ελληνικό πρωτάθλημα, κάνοντας το 3-0 στις νίκες στη σειρά. Αν ο Ολυμπιακός νικήσει τότε θα μειώσει σε 2-1 τη σειρά. Στο ενδεχόμενο αυτό θα υπάρξει τέταρτος τελικός, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (16/6) στο ΟΑΚΑ.
18:51

18:56
Στις εξέδρες του ΣΕΦ έχουν έρθει οι πρώτοι φίλαθλοι ου Ολυμπιακού. Πρόκειται, βέβαια, για τους οργανωμένους οπαδούς των ερυθρολεύκων, οι οποίοι έχουν τοποθετήσει πολλά πανό στις εξέδρες του ΣΕΦ. Πανό από πολλές και διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Επίσης, εντός του σταδίου υπάρχει ισχυρή δύναμη ανθρώπων εταιρείας security. Τους δόθηκαν οδηγίες για το πως θα πρέπει να συμπεριφερθούν.
19:01
Στο ΣΕΦ υπάρχει το τεράστιο προστατευτικό δίχτυ, καλύπτοντας τα 3/4 του αγωνιστικού χώρου. Δεν περνάει τίποτα από το ειδικό προστατευτικό δίχτυ. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι των security στην φυσούνα, η οποία έχει επεκταθεί ώστε να προστατέψει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.  Έχει αυξηθεί περισσότερο η Αστυνομική δύναμη έξω από το γήπεδο. 
19:02

19:03
Στο παρκέ βγήκαν οι τσιρλίντερ του Ολυμπιακού, οι οποίες κάνουν την προθέρμανση τους. Αυξάνεται η προσέλευση του κόσμου και κυρίως από τους οργανωμένους οπαδούς των ερυθρολεύκων, οι οποίοι μαζεύονται στο πέταλο. 
19:06
Έχει φτάσει η αποστολή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, αλλά ακόμη δεν έχει βγει στο παρκέ κάποιο μέλος από την ομάδα. Φτάνει στο ΣΕΦ και ο Παναθηναϊκός. 
19:09
Μόλις έφτασε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η αποστολή του Παναθηναϊκού. Οι άνθρωποι των πρασίνων πηγαίνουν στα αποδυτήρια του γηπέδου.
19:09

19:14
Βγήκαν από τα αποδυτήρια και έκατσαν στον πάγκο του Παναθηναϊκού οι συνεργάτες του Αργύρη Πεδουλάκη. Κανείς από τον Ολυμπιακό ακόμη στο παρκέ. 
19:17
Στο παρκέ του ΣΕΦ βγήκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Είναι εκτός αποστολής, αλλά πριν τα ματς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, τους τελευταίους μήνες και μετά τον τραυματισμό του, βγαίνει στο παρκέ και κάνει ντρίμπλα με την μπάλα, δοκιμάζοντας και ορισμένα σουτ. Θα είναι εντάξει τον Αύγουστο ο 23χρονος γκαρντ. 
19:18

19:20
Βγήκαν στο παρκέ του ΣΕΦ οι Μάικ Μπράμος και Ρόκο Ούκιτς. Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού αποδοκιμάστηκαν από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Πήραν μπάλα στα χέρια και ξεκίνησαν τα σουτ. 
19:21
Τηλεοπτική μετάδοση απόψε από τον ΣΚΑΪ (21:00), δίχως σπίκερ. Μόνο εικόνα. 
19:21

19:24
Ακόμη κανείς παίκτης του Ολυμπιακού στο παρκέ. Από πλευράς Παναθηναϊκού βγήκε και ο Γκουίν. 
19:26
Στο παρκέ του ΣΕΦ βγήκαν και οι Λάσμε-Ματσιούλις. Όλο και αυξάνεται η προσέλευση του κόσμου στις εξέδρες. Υπάρχει αρκετός κόσμος έξω από το γήπεδο, αλλά γίνεται αυστηρός έλεγχος απο την Αστυνομία και υπάρχει σχετική καθυσέρηση στην προσέλευση. 
19:33
Ήσυχα κάνουν προθέρμανση οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κάθονται ήσυχοι στις εξέδρες. Όλο και αυξάνεται η προσέλευση του κόσμου. Οι παίκτες των Πειραιωτών παραμένουν στα αποδυτήρια.
19:35
Ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού που βγήκε στο παρκέ ήταν ο Τζος Πάουελ. Δεν τον χειροκρότησε ο κόσμος. Ο Αμερικανός πήρε μπάλα στα χέρια και ξεκίνησε σουτάκια.
19:36

19:41
Η κερκίδα του Ολυμπιακού αρχίζει και "ζεσταίνεται" σιγά-σιγά, καθώς οι οπαδοί ξεκίνησαν να τραγουδούν τα πρώτα τους συνθήματα. Έξι παίκτες του Παναθηναϊκού στην προθέρμανση αυτή την στιγμή. Μοναχά ο Πάουελ έχει βγει από τον Ολυμπιακό, ο οποίος δοκιμάζει το χέρι του από μέση απόσταση.
19:42

19:47
Βγήκαν στο παρκέ οι Κώστας Παπανικολάου και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Αποθεώθηκαν από τον κόσμο του Ολυμπιακού, οι οποίοι ρυθμικά τους ζήτησαν να... κερδίσουν τον Παναθηναϊκό.
19:48

19:49
Στο παρκέ ο Χάινς και... χαμός στο ΣΕΦ. Ο κόσμος αποθέωσε τον Αμερικανό σέντερ των ερυθρολεύκων. Οι Ξανθόπουλος, Κάρεϊ, Ματσιούλις και Γκιστ δοκιμάζουν σουτ από τον Παναθηναϊκό. Δεν ασχολούνται μαζί τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού. 
19:53
Στο παρκέ και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος κάνει ασκήσεις στο παρκέ. Ο Παπανικολάου δοκιμάζει πολλά τρίποντα και ο κόσμος του Ολυμπιακού στην εξέδρα έχει "ζεσταθεί".
19:54

20:00
Έχει αποκτήσει ρυθμό και παλμό η κερκίδα του Ολυμπιακού. Στο παρκέ οι Παπανικολάου, Σλούκας και Γκετσεβίτσιους δοκιμάζουν πολλά σουτ. Μαζί τους και ο Χάινς. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνεχίζουν δίχως πρόβλημα την προθέρμανση τους.
20:01
Ένταση στον αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ! Περίπου 40 οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο και έσπασαν την κάμερα του τηλεοπτιού σταθμού. Στη συνέχεια επέστρεψαν στις κερκίδες. 
20:01

20:02
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο παρκέ και συνέχισαν την προετοιμασία τους μέσα σε αποδοκιμασίες. Ηρέμησε η κατάσταση στο γήπεδο.
20:06

20:10
Στο παρκέ του ΣΕΦ οι Κατσίβελης και Πρίντεζης. Οι άνθρωποι του γηπέδου ξαναφτιάχνουν το σημείο που δέχτηκε επίθεση η κάμερα του ΣΚΑΪ. Είναι στη γωνία του παρκέ. Άνθρωποι του σταθμού επέστρεψαν στο σημείο και έφεραν άλλη, καθώς η πρώτη έπαθε ζημιά. Προβληματισμός για το επεισόδιο στο ΣΕΦ. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού τώρα τα έχουν βάλει με τον κ. Αλαφούζο. Είναι, άλλωστε, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, πέρα ότι είναι και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 
20:12
Το πέταλο των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού έχει γεμίσει. Στο παρκέ μοναχά οι Πρίντεζης και Ούκιτς σε κάθε μπασκέτα και δοκιμάζουν σουτ. 
20:13

20:15
Οι παίκτες των δύο ομάδων επέστρεψαν στα αποδυτηρια. Έχει ηρεμήσει το κλίμα στο ΣΕΦ. 
20:17
Έφτασε στο ΣΕΦ και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος. Έκατσε στα επίσημα. 
20:20

20:21
Στις εξέδρες του ΣΕΦ βρίσκεται και ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, ο κόουτς Αντρέα Τρινκιέρι. 
20:25
Yπάρχει Αστυνομικη δύναμη και εντός γηπέδου. Ξαφνιάστηκαν όλοι με το ξαφνικό ντου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και είναι σε εγρήγορση. Έχει ηρεμησει η κατάσταση.
20:27

20:32
Βγήκε στο παρκέ μέσα σε αποθέωση η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Αποδοκιμάστηκε η ομάδα του Παναθηναϊκού. Θερμό το κλίμα στην εξέδρα. Έφυγαν τρεις φωτοβολίδες στο παρκέ. Η μία βρηκε το πόδι του Μπράμος, ο οποίος έφυγε για τα αποδυτήρια. Ένταση στο ΣΕΦ. 
20:33

20:35
Αρκετά τα δυναμιτάκια στο ΣΕΦ. Υπάρχει ένταση στο ΣΕΦ. Έχουν πέσει και μερικά φώτα. Οι δύο ομάδες συνεχίζουν την προθέρμανση τους. Μία φωτοβολίδα βρήκε στο πόδι τον Μπράμος, ο οποίος έβγαλε γρήγορα την φόρμα του καθώς φοβήθηκε μήπως πήρε φωτιά. 
20:39
Το ματς μυρίζει... μπαρούτι. Εκκλήσεις από τα μεγάφωνα. Ο Μίλαν Τόμιτς πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε από τον κόσμο "μόνο φωνή, μην πετάτε τίποτα".
20:39

20:43
Ο Μίλαν Τόμιτς παρακάλεσε τον κόσμο να ηρεμήσει και ηρέμησε η κατάσταση. Συνεχίζεται κανονικά η προθέρμανση των δύο ομάδων. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποδοκιμάζουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τραγουδούν συνθήματα υπέρ των ερυθρολεύκων. 
20:44

20:48
Ένα μπουκάλι νερό πέταξαν κάποιοι, το οποίο βρήκε στο πόδι τον γυμναστή του Παναθηναϊκού που έδειχνε ασκήσεις για προθέρμανση στους παίκτες.
20:49
Ο κόσμος του Ολυμπιακού φωνάζει: "Ριζούπολη θα κάνουμε απόψε το Παλέ".
20:49
Οι παίκτες των δύο ομάδων συνεχίζουν την προθέρμανση τους.
20:53
Σε περίπου δέκα λεπτά αναμένεται το τζάμπολ στο παιχνίδι.
20:55
Την εμφάνιση τους έχουν κάνει και οι Red Drops στο παρκέ του ΣΕΦ.
20:56
Ξεκίνησε η παρουσίαση των ομάδων.
20:56
Πρώτα εκείνη του Παναθηναϊκού.
20:57
Ακόμα μία φωτοβολίδα από την εξέδρα, η οποία πέτυχε έναν σεκιουριτά.
20:57
Ακολουθεί η παρουσίαση του Ολυμπιακού.
20:58
Οι παίκτες δίνουν τα χέρια και σε λίγο θα έχουμε το τζάμπολ στον τρίτο τελικό.
20:59

Καλή...τύχη. Μόνο αυτή μπορεί να είναι η ευχή. Ντροπή για την επίθεση και το σπάσιμο της κάμερας του ΣΚΑΪ, ντροπή για την φωτοβολίδα στο πόδι του Μπράμου, ντροπή για τον ΣΚΑΪ που πάλει αμολάει φίλους φίλων να μεταδώσουν χωρίς να είναι δημοσιογράφοι. Καλά να πάθουμε άπαντες. Ειρήσθω εν παρόδω τα...φιλαράκια δεν ήταν αρκετά γενναία για να πάνε γήπεδο ή να μας πούνε τα ονόματά τους.

21:00
Από τα μεγάφωνα ζητάνε να μην πετάει ο κόσμος καπνογόνα, λέιζερ και κροτίδες.
21:00

Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι κάποιοι, όχι πολλοί, έχουν έρθει για φασαρία και αυτό συνήθως γυρίζει μπούμερανγκ όπως στον 4ο τελικό του 2010. Ο Ολυμπιακός, που είναι και το ζητούμενο, οφείλει να ανοίξει τον ρυθμό και να δείξει ότι έμαθε από τα παθήματά του ασχέτως αν θα παίξει ο Λο.

21:01
Ο κόσμος να ενισχύσει την ομάδα με τη φωνή του και μόνο, ακούγεται τώρα από τα μεγάφωνα.
21:01

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να αλλάξει κάτι. Θα παίξει τις άμυνές του και θα προσπαθήσει να κρατήσει τον αγώνα  χαμηλά. Ο Λο ξεκινάει για τον Ολυμπιακό. 

21:02
Οι πέντε του Ολυμπιακού: Πρίντεζης, Παπανικολάου, Πάουελ Λο και Σπανούλης.
21:02
Τζάμπολ στο ΣΕΦ!
21:02
Πρώτη επίθεση από τον Ολυμπιακό
21:02
Για τον ΠΑΟ: Ματσιούλις, Λάσμε, Γκιστ, Διαμαντιδης και Ούκιτς.
21:03
Τρίποντο από τον Παπανικολάου. Ανοίγει το σκορ (3-0)
21:03
Ξεκίνησε το ματς, το πρώτο καλάθι είναι σουτ τριών πόντων από τον Παπανικολάου (3-0).
21:03
Άστοχος ο Ούκιτς και ο Πάουελ στη συνέχεια.
21:04
Επιθετικό φάουλ του Γκιστ
21:05
Κόψιμο του Λάσμε στον Πάουελ. Απ' έξω η μπάλα για τον Ολυμπιακό
21:05
Για τρεις ο Σπανούλης. Αστοχεί
21:06
Άστοχος ο Λάσμε στη συνέχεια. Άποντος ο Παναθηναϊκός στα πρώτα δυόμιση λεπτά
21:07
Φάουλ του Λάσμε στον Πρίντεζη. Μέσα και οι δύο βολές. Κάνει το 5-0 στο 3'
21:07

Είναι πολύ ευχάριστο που έχει αυτό τα...πράγματα για μετάδοση η τηλεόραση. Για να μην γκρινοιάζουμε για επαγγελματίες οι οποίοι τουλάχιστον ξέρουν την δουλειά. 


Οι ρεζίληδες γελάνε, τρώνε(έτσι ακούγεται εκτός αν έτσι μιλάνε)και όλα αυτά στον αέρα ενός σοβαρού ελεύθερου καναλιού.

21:07
Μείωσε σε 5-3 ο Ματσιούλις με τρίποντο στο 3'
21:08
Δευτερο φάουλ του Γκιστ στο Λο. Καλάθι και φάουλ από το Λο για το 8-3
21:09
Ο Διαμαντίδης για τρεις. Μειώνει σε 8-6
21:09

Καλό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στην επίθεση, πολύ κακό στην άμυνα όπου ο Παναθηναϊκός έχει βρει συνεχόμενα ελεύθερα τρίποντα. 

21:09
Βήματα από το Σπανούλης
21:10
Ερ μπολ ο Παπανικολάου
21:11
Ο Τσαρτσαρής σκοράρει και παίρνει και το φάουλ από τον Πάουελ (2). Ισοφαρίζει σε 8-8. Έξω η βολή
21:11
Λάθος από τον Πρίντεζη
21:11
Στο 5' ο Ματσιούλις σκοράρει για το 8-11 από τα 6.75μ.
21:12
Άστοχος ο Πάουελ, το ίδιο και ο Ματσιούλις
21:12
Και πάλι άστοχος ο Πάουελ
21:12

Ο φίλος ο Γιώργος ρωτάει αν είναι που υπάρχει σχόλιο. Είναι ντροπή δύο περαστικοί που δεν τόλμησαν να πουν ούτε το όνομά τους, να κάθονται στο στούντιο που τους έβαλαν και να μιλάνε. Ντροπή σε ημέρα απεργίας, όπως και παλαιότερα με τον Σιγάλα. Αν απεργήσουν οι τράπεζες, να πάμε εμείς να κάνουμε τους ταμίες;

21:13
Ο Διαμαντίδης κερδίζει το 3ο φάουλ του Πάουελ
21:13
Ο Λάσμε κάνει το 8-13. Μειώνει σε 11-13 ο Πρίντεζης
21:14

Πολύ πιο σοβαρός και συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός. Εικόνα που μοιάζει πολύ με τους προηγούμενους αγώνες στην πρώτη περίοδο.

21:14
Για τρεις ο Σπανούλης. Και πάλι έξω. Νέα επίθεση για τον Παναθηναϊκό
21:14
Για τρεις ο Ούκιτς. Γράφει το 11-16
21:15

Ο Παναθηναϊκός πολύ σωστά παίρνει ότι του δίνει η άμυνα. Για κάποιο λόγο ο Ολυμπιακός έχει αφήσει όλα τα τρίποντα. 

21:15
Και πάλι ο Πρίντεζης. Κάνει το 14-16
21:15
Απαντάει από τα 6.75μ. ο Τσαρτσαρής για το 14-19
21:16
Λάθος από το Λάσμε στη συνέχεια. Χάνει την μπάλα ο Πάουελ
21:16
Στο 9' ο Διαμαντίδης. Κάνει το 14-22
21:17
Φάουλ κερδίζει ο Τσαρτσαρής από τον Πρίντεζη
21:17

Πολύ εύκολα ο Παναθηναϊκός κάνει το το παιχνίδι του. Υπό διάλυση ο Ολυμπιακός αρκετά νωρίς στην άμυνα και την επίθεση. Φαίνεται ότι θα έχουμε πρωταθλητή σήμερα. 

21:18
Έχουμε τάιμ άουτ στο παιχνίδι από τον Ολυμπιακό
21:19
Στα 29'' για το τέλος του α' δεκ. ο Τσαρτσαρής κάνει το 14-24. Στο +10 ο Παναθηναϊκός
21:19

Χαρακτηριστικό της κατάρρευσης του Ολυμπιακού, ότι έχει γίνει μόνο ένα ντράιβ σε 10 λεπτά αγώνα.

21:20
Στα 2'' πριν το τέλος ο Πρίντεζης με το τρίτο του τρίποντο έκανε το 17-24
21:21

Ο Παναθηναϊκός δεν φορτσάρει καν. Γυρίζει την μπάλα και παίρνει τα ελεύθερα τρίποντα. Το πρώτο πολύ καλό βράδυ του Διαμαντίδη και αυτό δίνει σαφές προβάδισμα. 

21:21
Τέλος δεκ. στο ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό να σουτάρει με 6/7 τρίποντα (86%) και να προηγείται με 24-17
21:22
Ξεκίνησε το β' δεκάλεπτο.
21:22
Λάθος του Ούκιτς
21:23
Παίρνει το φάουλ ο Χάινς από τον Σχορτσανίτη
21:23
Στη γραμμή ο Αμερικανός του Ολυμπιακού. Μειώνει σε 19-24 με 2/2 βολές
21:24
Φάουλ του Κατσίβελη στον Κάρι
21:25
Χάνει το σουτ ο Σχορτσανίτης. Φάουλ από τον Μπράμο για να σταματήσει τον αιφνιδιασμό του Ολυμπιακού
21:26
Στο 11' ο Κατσίβελης με καλάθι και φάουλ έκανε το 22-24. Σερί 8-0 από τον Ολυμπιακό
21:26
Ο Ούκιτς δίνει ανάσα στον Παναθηναϊκό (22-26)
21:27

Σλούκας και Κατσίβελης βγάζουν ενέργεια μεν, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει παίκτη να ακουμπήσει την μπάλα χαμηλά. 

21:28
Για τρεις ο Διαμαντίδης. Αστόχησε
21:28
Στο 13' ο Άντιτς μειώνει σε 24-26
21:28
Απαντάει ο Κάρι για το 24-28
21:29
Ωραία πάσα του Σπανούλη στον Χάινς. Κάνει το 26-28
21:29
Κλέβει ο Σπανούλης στο 14' και ισοφαρίζει σε 28-28. Τάιμ άουτ από τον Πεδουλάκη
21:29

Μέχρι τώρα βλέπουμε το καλύτερο παιχνίδι στην σειρά ως μπάσκετ. Ανέβηκε ο Ολυμπιακός κάπως και οι δύο παίζουν μπάσκετ.  Ο Παναθηναϊκός με τα δύο φάουλ του Γκιστ χρειαστηκε να επιτεθεί΄περισσότερο. 

21:31
Ο Λο φέρνει μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό (30-28)
21:32
Ο Άντιτς κάνει το φάουλ στο Λάσμε
21:32
Στη γραμμή ο Γκαμπονέζος. Ισοφαρίζει σε 30-30
21:33
Ο Χάινς σώζει τη φάση μετά το άστοχο σουτ του Σπανούλη (32-30)
21:33
Αστοχεί ο Λάσμε στη συνέχεια
21:34
Φάουλ του Διαμαντίδη στο Λο. Στο 15' έχουμε τάιμ άουτ
21:36
Αστοχεί για τρεις ο Λο
21:37
Φάουλ του Περπέρογλου στον Τσαρτσαρή. Στα 4.15'' για το τέλος του ημιχρόνου. Μειώνει σε 32-31
21:37

Ο Λο δουλεύει περισσότερο ως...προπέτασμα καπνού. Τεχνική ποινή στον εκνευρισμένο Διαμαντίδη. 

21:38
Τεχνική ποινή στον Διαμαντίδη. Ο Σπανούλης με 1/2 βολές κάνει το 33-31
21:39
Άστοχος ο Σπανούλης και πάλι.
21:39
Φάουλ του Άντιτς στον Τσαρτσαρή.
21:40
Στο 17' ο Τσαρτσαρής με 1/2 βολές κάνει το 33-32
21:40
Κλέψιμο από τον Κάρι
21:40
Αστοχεί ο Ματσιούλις για τρεις
21:41
Για τρεις ο Περπέρογλου. Έξω
21:41

Πολύ κακός ο Βασίλης Σπανούλης. Ανεξήγητα διστακτικός, δεν δοκιμάζει καν να περάσει τον Τσαρτσαρή.

21:41
Στο 18' ο Περπέρογλου με τρίποντο κάνει το 36-32
21:42
Τάιμ άουτ από τον Πεδουλάκη
21:44
Καλάθι και φάουλ από τον Ματσιούλις. 2ο φάουλ από τον Περπέρογλου. Μειώνει σε 36-35 ο Παναθηναϊκός
21:45
Αστοχεί ο Ματσιούλις
21:46
Καλάθι και φάουλ από τον Χάινς. Γράφει το 39-35 στα 40'' για το τέλος του ημιχρόνου
21:47
Ο Σλούκας αστόχησε για τρεις και ο Ούκιτς έχασε με τη σειρά του το τελευταίο σουτ του ημιχρόνου
21:48
Ο Παναθηναϊκός είχε 0/3 τρίποντα στο β' δεκάλεπτο κι έφτασε αισίως τα 6 λάθη. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τον αιφνιδιασμό και προηγείται πλέον με 39-35, κάνοντας ένα επιμέρους 22-11
21:51

Ο Ολυμπιακός πρέπει να αισθάνεται πολύ ικανοποιημένος που παρά το γεγονός ότι δεν έχει καθόλου ενέργεια, πάθος, η άμυνά του είναι διάτρητη όμως...Όμως ο Παναθηναϊκός έχοντας με δύο φάουλ τον Γκιστ χάνει δυναμική και πίεση στην άμυνα. Παίζει καλύτερα στην επίθεση και περιμένει την επιστροφή του Αμερικανού για να κερδίσει μάχες. Ο Χάινς έχει κάνει εξαιρετικό παιχνίδι, ο Λο τρέχει περισσότερο τον Ολυμπιακό με τροχοπέδη σήμερα τον Σπανούλη. Ο Μασιούλις βλέπει τα κενά και είναι ο κορυφαίος της ομάδας του συνεπικουρούμενος από τον Τσαρτσαρή και στην πρώτη περίοδο από τον Διαμαντίδη. 

22:03
Ξεκίνησε το γ' δεκάλεπτο
22:03

Νερό και αλάτι για την ιστορία της μετάδοσης. Στην 11αδα θα είναι ο Μασιούλις(μαζεύτηκε βεβαίως). Τουλάχιστον περνάμε καλά. Πάντως, για τους παλαιότερους, πρέπει να είναι ο γιος του Μιχάλη Γαργαλάκου ο ένας και ο άλλος ο ανιψιός του Γιάννη Μπακογιαννόπουλου. 

22:03
Δύσκολο σουτ από τον Ούκιτς. Κάνει το 39-38 στο 21'
22:04
Για δύο ο Λο. Κάνει το 41-38
22:04

Ο Πεδουλάκης δικαιώνεται για την επιλογή του να έχει τον Ούκιτς να επιτίθεται στην άμυνα του Σπανούλη. Ο Κροάτης είναι ο κορυφαίος της σειράς. 

22:04
Απαντάει ο Λάσμε για το 41-40
22:05
Ο Διαμαντίδης με τρίποντο γράφει το 41-43 στο 22'
22:06
Κλέβει ο Διαμαντίδης, δεν εχει αίσιο τέλος η επίθεση του Παναθηναϊκού. Χάνει την μπάλα ο Ματσιούλις
22:07
Τρίποντο ο Σπανούλης. Κερδίζει και το φάουλ. Με το τετράποντο του αρχηγού του, ο Ολυμπιακός προηγείται με 45-43
22:07

Δίδυμο ψηλών Άντιτς-Πάουελ που κάνει τον Ολυμπιακό πιο βαρύ αλλά με...λογική. Ο Μπαρτζώκας επιλέγει αργό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό ρίσκο να δούμε αν θα βγει.

22:08
Απαντάει ο Γκιστ με τρίποντο και φάουλ για το 45-47 στο 23'
22:08
Για τρεις ο Σπανούλης. Αστοχεί τώρα
22:08
Ο Ματσιούλις μέχρι μέσα. Γράφει το 45-49
22:09
3ο φάουλ από το Λάσμε στο 24'
22:10
Ο Σπανούλης μειώνει σε 47-49
22:11
Λάθος για τον Παναθηναϊκό
22:12

Ανεβαίνει κάπως ο Σπανούλης αλλά ο Παναθηναϊκός θα δίνει όλα τα τρίποντα του κόσμου στον Κατσίβελη. 

22:12
Στο 25΄ ο Παπανικολάου γράφει το 50-49
22:12
Τάιμ άουτ στο παιχνίδι
22:13

Για τον φίλο τον Νίκο, δεν αλλάζει τίποτα. Ο Μπράμος τραυματίστηκε, ο αγώνας δεν έπρεπε να ξεκινήσει. Το είπαμε νωρίτερα. Το ίδιο με το κύπελλο. Οι ομάδες επέλεξαν να μην δώσουν σημαδία. Εμείς θα τους κυνηγάμε;

22:14

Μένει να μάθουμε όμως αν υπάρχει τραυματισμός επίσημα, διότι στον Χάινς είχαμε δει το κτύπημα στο κεφάλι. Για το τυπικό της ιστορίας. 

22:14
Ερ μπολ από τον Παπανικολάου τώρα
22:15
Λάθος από τον Ματσιούλις
22:15
Λάθος του Σπανούλη
22:15

Σιγά σιγά ο Παναθηναϊκός δείχνει πιο άνετος στο παιχνίδι το οποίο κινείται εκεί που το θέλει. 

22:16
Φάουλ του Σπανούλη στον Τσαρτσαρή. Στο παρκέ ο Σλούκας
22:16
Φάουλ του Χάινς στον Διαμαντίδη. Βολές στα 3.34'' για το τέλος του γ' δεκ
22:17

Σωστή η επανάληψη της βολής για τον Διαμαντίδη αλλά...λάθος που ο ίδιος το υπέδειξε στους διαιτητές και αυτοί δεν είχαν πάρει χαμπάρι. 

22:17
Ισοφαρίζει σε 50-50 ο Διαμαντιδης με 1/2 βολές
22:18
Στη γραμμή ο Πρίντεζης. 1/2 βολές και 51-50 στο 27'
22:18
Αστοχεί ο Ματσιούλις
22:19
Ο Πρίντεζης χάνει το καλάθι. Μπήκε και βγήκε η μπάλα
22:20
Ο Σλούκας αστοχεί. Στο ριμπάουντ ο Γκιστ.
22:20

Ο Μασιούλις κάνεις πάρτι απέναντι στον Παπανικολάου.

22:20
Μέσα το τρίποντο του Μπράμου για το 51-53
22:20
Στη γραμμή ο Παπανικολάου στα 2.26'' για το τέλος του δεκ.
22:21
Ισοφάρισε σε 53-53
22:21
Αστοχεί ο Διαμαντίδης για τρεις
22:21
Φάουλ του Κάρι στο Λο στο 28'
22:22

Αλλάζει τον ρυθμό ο Ολυμπιακός γι αυτό και μπορεί να παίρνει περισσότερα φάουλ. Για πρώτη φορά στην σειρά επιτίθεται και ο Παναθηναϊκός τώρα έχει τον Λάσμε εκτός με τρία φάουλ. 

22:22
Ο τελευταίος κάνει το 55-53 με 2/2 βολές
22:23
Γκολ φάουλ από τον Τσαρτσαρη για το 55-56
22:23
Βήματα από τον Χάινς στη συνέχεια
22:26
Δύσκολο σουτ από τον Ούκιτς. Γράφει το 55-58 στο 29'
22:26
Στα 45'' για το τέλος του δεκ. νέο τρίποντο φάουλ στο παιχνίδι! Ο Σλούκας κάνει το 59-58
22:27

Ρεκόρ. Τρίτη φάση(σλούκας αυτή την φορά) τρίποντο και φάουλ. Μέχρι τώρα η διαιτησία είναι άψογη. Τρομερό παιχνίδι από τον Τσαρτσαρή που στήνει πάρτι στην άδεια ρακέτα του Ολυμπιακού.

22:27
Ο Τσαρτσαρής ξεμαρκάρεται και κάνει το 59-60
22:28
Τρίτο φάουλ από τον Γκιστ στα 4,2'' για το τέλος του δεκ. Κάνει το 61-60
22:28
Άστοχος στο τελευταίο σουτ ο Ούκιτς. Μένει το 61-60 υπέρ του Ολυμπιακού στο 30'
22:29

Παίζει ο Μπράμος τώρα. Ο Μασιούλις ήταν ο κορυφαίος του παρκέ και βεβαίως ο ομογενής δεν μπορεί να έχει καλή ψυχολογία μετά την φωτοβολίδα. Ο Μπαρτζώκας άλλαξε το στυλ του Ολυμπιακού και προσπαθεί να παίξει, για ένα διάστημα τόσο αργά όσο ο Παναθηναϊκός. Μικρές διαφοροποιήσεις. Συνεχίζουν οι φιλοξενούμενοι να παρουσιάζονται καλύτεροι αναλογικά. 

22:31
Ωραίο καλάθι μετά από συνεργασία Γκιστ και Λάσμε (61-62)
22:32
Στη γραμμή ο Χάινς. Άστοχος και στις δύο
22:33
Τέταρτο φάουλ του Γκιστ. Γιανα δούμε πως θα το χειριστεί ο κόουτς Πεδουλάκης
22:33
Ο Κάρι γράφει το 61-64. 4ο φάουλ από τον Γκιστ στη συνέχεια
22:34
Τρίτο φάουλ για τον Παναθηναϊκό στην δ' περίοδο. Ο Σλούκας κάνει το 63-64
22:34

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ενέργεια, πάθος, αμυντικό πλάνο. Το μόνο που κάνει διαφορετικά είναι ότι επιτίθεται στην ρακέτα όπως όπως. Χωρίς κάποιον σχεδιασμό. Παίρνει όμως τα φάουλ. 

22:34
Τάιμ άουτ από τον Πεδουλάκη
22:36
Στο 32' ο Διαμαντίδης με τρίποντο γράφει το 63-67
22:36
Τάπα του Τσαρτσαρή
22:37
Στα 7.46'' για το τέλος του αγώνα, ο Διαμαντίδης με νέο τρίποντο γράφει το 63-70
22:37
Τάιμ άουτ από τον Μπαρτζώκα
22:37

Το σκορ είναι ψηλότερο χωρίς όμως να σημαίνει ότι υπάρχει ρυθμός. Περισσότερες βολές. Πάρτι Διαμαντίδη. 2/2 τρίποντα τιμωρεί τα ελεύθερα σουτ που του δίνει η μη άμυνα του Ολυμπιακού. Δεν έχουμε στατιστικά, διότι μέσα σε όλα έχει καταρρεύσει η ιστοσελίδα της διοργανώτριας. 

22:37

Στο επόμενο δίλεπτο κρίνεται το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να το τελειώσει  και να επιστρέψει στον θρόνο του πρωταθλητή.

22:38
Για τρεις ο Σλούκας, αστοχεί
22:38
Τον μιμείται ο Κάρι
22:39

12/19 τρίποντα για τον Παναθηναικό. Μόνο ένα ήταν πάνω σε άμυνα, του Γκιστ. Όλα τα άλλα όχι απλά ελεύθερα, αλλά και χαλαρά σαν σε προπόνηση. 

22:39
Στο 33' ο Σπανούλης με καλάθι και φάουλ κάνει το 66-70
22:40
Κι άλλο άστοχο σουτ από τον Κάρι
22:40
Φάουλ του Διαμαντίδη στον Σπανούλη.
22:41
1/2 βολές από τον Σπανούλη για το 67-70
22:42
Κόβεται ο Διαμαντίδης. Μείωσε σε 69-70 ο Περπέρογλου
22:42

Γρήγορη επιστροφή του Ολυμπιακού στο πρώτο καλό διάστημα του Σπανούλη. 

22:42
Κάνει το φάουλ στον Λάσμε, ο Χάινς
22:43
Από μία τεχνική ποινή σε Διαμαντίδη και Άντιτς
22:44
Αποβλήθηκε ο Άντιτς με 5ο φάουλ
22:44

Ο Λάσμε συγκρατεί τον Διαμαντίδη που δέχθηκε σκληρό φάουλ από τον Άντιτς. Από ένα Τ. Οι διαιτητές κρατούν το παιχνίδι εξαιρετικά. 

22:45
Απ' έξω η μπάλα για τον Παναθηναϊκό.
22:46
Αστοχεί ο Μπράμος, χάνει το ριμπάουντ ο Λάσμε.
22:46
Χάνει το σουτ ο Σλούκας. Λάθος του Μπράμου
22:46
Έχουμε τάιμ άουτ στο παιχνίδι.
22:47

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού ότι δεν έχει βάλει ούτε ένα μεγάλο σουτ να αλλάξει την ψυχολογία του. Αυτό συνεχίζει να δίνει προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.

22:48
Ο Παναθηναϊκός πάνω από τρία λεπτά άποντος
22:48
Κάνει το 71-70 ο Πρίντεζης στα 4.23'' για το τέλος του αγώνα
22:49

8-0 σερί ο Ολυμπιακός.

22:49
Στο 36' ο Ούκιτς κάνει το λάθος
22:51
2ο φάουλ του Μπράμου στον Χάινς. Στα 3.40'' ο Χάινς με 1/2 κάνει το 72-70
22:51
Χάνει το λέι απ ο Διαμαντίδης
22:52

Ο Παναθηναϊκός έκανε το λάθος να μην στηρίξει το μομέντουμ της επίθεσης. Ο Μπαρτζώκας κέρδισε μάχες με τον Σπανούλη στον Διαμαντίδη.

22:52
Στη γραμμή ο Παναθηναϊκός με τον Λάσμε. 2/2 και 72-72 στα 3.25''
22:53
Τάπα στον Πρίντεζη
22:53
Φάουλ του Χάινς, στις βολές ο Διαμαντίδης
22:54

Γκρίνια πολύ στον Ολυμπιακό, ταπεινή γνώμη, χάθηκε το μομέντουμ του, το παίρνει αργά  και σταθερά ο Παναθηναϊκός.

22:54
Στα 2.49'' για το τέλος του αγώνα, ο Διαμαντίδης με 2/2 βολές κάνει το 72-74
22:54
Φάουλ του Χάινς στο Λάσμε.
22:55

Αδιανόητο, πεντακάθαρο βεβαίως, επιθετικό φάουλ του Χάινς. Τρικυμία εν κρανίω.

22:55
Στο 38' αστοχεί ο Μπράμος. Κλέβει ο Ούκιτς στη συνέχεια
22:56
Στο 1.21'' για το τέλος ο Λάσμε γράφει το 72-76
22:57
Έχουμε τάιμ άουτ στο παιχνίδι
22:58

Μάλλον έχουμε νέο πρωταθλητή. Δεν είναι οι τέσσερις πόντοι, όσο η εικόνα ενός Ολυμπιακού που δεν έχει καμία συγκέντρωση κι ενέργεια. Χάνει παιχνίδι που πάει ψηλά στο σκορ ενώ ο Παναθηναϊκός κερδίζει παιχνίδι που δεν ήθελε να πάει τόσο ψηλά. Τώρα η ώρα των κάφρων. Λήξτε το τώρα. Έφυγε ο πάγκος του Παναθηναϊκού και πολύ σωστά έπραξε. Καμία συνέχεια. 

22:58
Επίθεση από κάποιους ανεγκέφαλους στον πάγκο του Παναθηναϊκού με φωτοβολίδες και κροτίδες. Έχουμε διακοπή στο παιχνίδι
22:59
Αυτή τη στιγμή και οι δύο ομάδες έχουν φύγει στα αποδυτήρια
23:00

Τρομερά διεστραμμένο. Μιλάμε για τον πρωταθλητή Ευρώπης δύο σερί χρονιές τον οποίο λίγοι γνωστοί άγνωστοι, δεν του αφήνουν να διεκδικήσει την νίκη. 

23:02

Είναι προφανές ότι κάποιοι προτιμούσαν την ήττα της ομάδας τους. Ακόμα πιο προφανές ότι δεν έγινε τίποτε για να μην πατήσουν γήπεδο. Όλοι ξέραμε ότι λίγο να στραβώσει κάτι, θα έκαναν το κομμάτι τους. Τα παιδιά ξέρουν και μπάσκετ. Ήταν σίγουροι ότι το +4 του Παναθηναϊκού δεν γυρνάει. 

23:05

Οι...κατάρες μας έπιασαν και στους ρεζίληδες. Θα μείνουν στον αέρα μέχρι το πρωϊ και δεν θα έχουν να πουν τίποτα. Ο Γαργαλάκος με τον Μπακογιαννόπουλο. 

23:07
Να υπενθυμίσουμε το 1.27΄΄ για το τέλος του αγώνα έγινε η διακοπή. Έχουν περικυκλώσει το παρκέ ΜΑΤ
23:08
Με όλα αυτά που έχουν πέσει στο γήπεδο, υπάρχει ομίχλη μέσα στο γήπεδο.
23:10
Δείτε το βίντεο της αποχώρησης της ομάδας του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια
23:10
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οπαδοί του Ολυμπιακού χτύπησαν τον Βασίλη Ξανθόπουλο
23:11
Αυτή τη στιγμή ζητάει ο εκφωνητής του γηπέδου την εκκένωση του γηπέδου για να τελειώσει το παιχνίδι και να μην τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός
23:14
Αν δεν αδειάσει το γήπεδο σε 10 λεπτά, ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί.
23:15
Προς το παρόν πάντως ο κόσμος αρνείται να φύγει
23:16

Προσωπική ήττα των Αγγελόπουλων ότι συνέβη, πάλι, στο ΣΕΦ. Δίνουν απίστευτη μάχη οι ίδιοι, με εξαίρεση τα μπλουζάκια(που έχουν και πλάκα) δεν έχουν μπουκάρει σε παρκέ και αποδυτήρια, αλλά όταν δεν ελέγχεις τον κόσμο, εσύ ευθύνεσαι. Μόνο εσύ. Αν περίμεναν ότι δύο ευρωπαϊκά κι ένα πρωτάθλημα θα έφερναν στο γήπεδο φιλάθλους, έπεσαν πολύυυυυυ έξω.

23:16
Ο πάγκος του Παναθηναϊκού φεύγει εσπευσμένα για τα αποδυτήρια
23:17

Από ένα πλάνο φαίνεται να αποχωρεί ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος από το γήπεδο. 

23:18
Δείτε τον Μπράμο πως "πέταξε" πάνω από τη γραμματεία για να σωθεί
23:21
Πήρε ο Μίλαν Τόμιτς το μικρόφωνο και ζήτησε να φύγουν από το γήπεδο. Έχουν κατέβει στο παρκέ, οι Λεπενιώτης και Σταυρόπουλος για να πείσουν τον κόσμο να αποχωρήσει.
23:21

Αν θέλετε στέλνετε ερωτήσεις, να πιάσουμε κουβεντούλα μέχρι να αποχωρήσουν τα καϊνάρια. 

23:23

Οι λίγοι τα σπάνε χάρις στην αδιαφορία των πολλών ή αυτών που πρέπει. Μπήκαν μέσα στο γήπεδο, έσπασαν κάμερα. 10 νοματαίοι και 30 αστυνομικοί. Πιάσανε κανένα στην αρχή; Έφυγε φωτοβολίδα που κτύπησε παίκτη: 1. Δεν ξεκινάει ο αγώνας. 2. Να τσακιστούν να βρούνε ποιος είναι. 

23:25

Προς τον φίλο που ρώτησε για τον Χάινς, συμφωνώ. Έμεινε πολύ στο παρκέ αλλά όλος ο Ολυμπιακός ήταν πλημμύρα. Δύσκολα να ξέφευγε ο προπονητής του. Γύρισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και προσπαθεί. Τώρα; Too late

23:26
Προσπάθειες από όλους για να αδειάσει το γήπεδο.
23:27

Ο αγώνας λογικά θα ξεκινήσει. Για να επιβεβαιωθεί ότι η Ελλάδα δεν θα...πεθάνει ποτέ. Τουλάχιστον όχι στο παρκέ. 

23:27
Ακούγεται από τα μεγάφωνα ότι μέχρι και οι Αγγελόπουλοι είναι προς την έξοδο.
23:29
Τα ΜΑΤ προσπάθησαν να περισώσουν ό,τι μπορούσαν
23:30

Διόρθωση: Μην χάσετε την πρωϊνή εκπομπή μας. Πριν από το ημίωρο δεν ξεκινάει το παιχνίδι.

23:31
Το παιχνίδι θα συνεχιστεί λογικά σε λίγο. Άπαντες στις τάξεις του Ολυμπιακού περιμένουν να τελειώσει για να μην τιμωρηθούν οι "ερυθρόλευκοι"
23:32

Να μην ειπωθεί λέξη για την αστυνομία. Δεν φέρει καμία ευθύνη. Πρόκειται για ανώνυμες εταιρίες και είναι αυτές και μόνο υπεύθυνες για την περιφρούρηση. Ακριβώς όπως στις εταιρίες τους. Επειδή υποτίθεται πως είμαστε σε περίοδο αποφάσεων, να μία πρόταση: ούτε ένας αστυνομικός στο γήπεδο. Ούτε μία ενοικίαση σε ΚΑΕ κρατικού γηπέδου. Να φτιάξουν γήπεδα και να τα περιφρουρούν μόνοι τους. 

23:33
Σταυρόπουλος και Σκινδήλιας τα λένε στο κέντρο του γηπέδου. Προσπαθει ο εκφωνητής να μεταπείσει και τους τελευταίους να φύγουν από το γήπεδο
23:34

Ντόπιγκ κοντρόλ σε όλες τις θύρες από εδώ και πέρα. Τί τρεχάλα έριξαν στο ξεκίνημα...

23:35
"Το ματς θα συνεχιστεί για να βοηθήσουμε το μπάσκετ", σχολίασε ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης, Τόμι Σχινάς.
23:36

Οπαδοί λένε να φύγουν και οι δημοσιογράφοι από το γήπεδο. Θα γίνει. Ούτως ή άλλως από τις 06.00 έχουμε απεργία. 

23:37

Από όλη αυτή την ιστορία, τουλάχιστον στο contra.gr, δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να στερηθεί τίποτε ο νικητής ή την κριτική ο ηττημένος. Ούτως ή άλλως αυτό το περιμέναμε. Τους 80 πόντους δεν είχαμε υπολογίσει. 

23:40

Το μοναδικό κακό στην ιστορία, είναι ότι η Ελλάδα έχει τόσα σοβαρά ζητήματα που το τελευταίο που θα πρέπει να απασχολεί το κράτος είναι το μπάσκετ ή το ποδόσφαιρο. Άρα θα πρέπει να λύσει τα ζητήματα ο...ιδιωτικός τομέας. Ίσως αν δεν πατούσε ψυχή ζώσα στους αγώνες να ήταν μία λύση. 

23:41
Ανακοίνωσαν από τα μεγάφωνα ότι το παιχνίδι διακόπτεται οριστικά!
23:42
Κάποιοι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, χειροκροτούν ειρωνικά.
23:45

Αν τελικά ηττηθεί ο Ολυμπιακός μπορεί αυτό να είναι το τελευταίο παιχνίδι για αρκετούς παίκτες. 

23:46
Ίσως να είναι ενα τρικ για να αδειάσει επιτέλους το γήπεδο.
23:49
Σε περίπου πέντε λεπτά αναμένεται να ξεκινήσει ξανά ο αγώνας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες
23:49

Ο αγώνας ξεκινάει σε λίγο. Πλάκα θα έχει.

23:53
Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ένσταση, σε περίπτωση που ο διαιτητής της αναμέτρησης θα αρχίσει ξανά το παιχνίδι, καθώς αναφέρουν ότι έχουν τραυματιστεί τρία άτομα της αποστολής (Ξανθόπουλος, Κονίδης, Μαντζουρίδης),
23:55

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Διαμαντίδης έχει κάνει το καλύτερο παιχνίδι στην σειρά με 18 πόντους(οι 8 στην τελευταία περίοδο) αλλά ο παίκτης του αγώνα είναι ο Τσαρτσαρής με 14 πόντους κι έξι ασσίστ τις περισσότερες από την ομάδα του. 

23:56

Ο Ολυμπιακός πληρώνει την απουσία του Λο στα τελευταία 10 λεπτά όπου προφανώς δεν άντεξε. Είχε 9 πόντους σε 22 λεπτά. Ο Σπανούλης άστοχος μεν αλλά με 7 ασσίστ, δύο λάθη και 13 πόντοι. Ο Πρίντεζης με καλούς αριθμούς και 14 πόντους αλλά η εικόνα του δεν ήταν η καλύτερα σε άμυνα και ριμπάουντ. Ο Χάινς πήρε 14 ριμπάουντ έκανε τρία λάθη όμως, τα δύο στο τελευταίο δίλεπτο.

23:58

Τί φώναζε ο Μπράμος για την φωτοβολίδα που έσκασε δίπλα του(αυτό συνεβη τελικά όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες); Μια χαρά πήδηξε πάνω από την γραμματεία για να γλυτώσει στο τέλος. Πολύς λόγος για το τίποτα.  Ο αγώνας δεν ξεκινάει πριν το πέρας 20 λεπτών. Παρασυρθήκαμε από τους κοπρίτες που ακούμε. 

23:59
Νέα ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. Τελευταία προθεσμία. Αν δεν αδειάσει σε 4 λεπτά το ματς διακοπτεται οριστικά
23:59
Ο Ολυμπιακός βγήκε στο παρκέ για ζέσταμα
00:02
Ο Παναθηναϊκός έκανε ένσταση που κακώς θα συνεχιστεί το παιχνίδι
00:02

Ζέσταμα για τον Ολυμπιακό, ακόμα δεν έχει βγει ο Παναθηναϊκός.

00:04

Να ξεκινήσει ο αγώνας. ΤΩΡΑ. Οι κοπρίτες κάνουν και κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις. Δώσε θάρρος τον κοπρίτη.

00:06
Κάποιοι κρύφτηκαν για να παρακολουθήσουν το τελευταίο 1.27''
00:07

Ο Παναθηναϊκός ήδη ετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά, ασχέτως αποτελέσματος γι αυτό κι έκανε πρόταση στον Λάσμε. Ο Γκιστ έχει συμβόλαιο. Η λογική λέει ότι ο Κάρι θα μείνει, έρχεται ο Φώτσης και αναζητούνται τα άλλα κομμάτια του παζλ. 

00:08
Ακόμα δεν έχει βγει ο Παναθηναϊκός στο παρκέ
00:09
Γίνονται διαβουλεύσεις
00:10

Λίγη αμπελοφιλοσοφία. Σε μία συνέντευξη με τον Γιώργο Μπαρτζώκα πριν από τον αγώνα του δευτέρου γύρου με τον Παναθηναϊκό, στην ερώτηση για την ατμόσφαιρα, γύρισε κι έδειξε το δίχτυο προστασίας: "αυτός είναι ο αθλητικός μας πολιτισμός ως Έλληνες". 

00:11
Οι διαιτητές αυτή τη στιγμή ξαναμπαίνουν στα αποδυτήρια
00:12

30 οπαδοί δεν θέλουν να φύγουν. Γιατί να φύγουν; Πού αλλού τέτοιος ανεξέλεγκτος χαβαλές;

00:13
Ο Παναθηναϊκός καταγγέλει ότι την ώρα των επεισοδίων αποκόπηκε η φυσούνα καθώς δεν ήταν ανοικτή η πόρτα που οδηγεί στα αποδυτήρια.
00:15

ΠΡΟΣΟΧΗ: Φημολογία για οριστική διακοπή. Θα σας ενημερώσουμε. 

00:15
Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν για κάποια δευτερόλεπτα και να δεχτούν χτυπήματα από τον κόσμο
00:16
Οριστική διακοπή από τους διατητές τώρα
00:16

Ενημέρωση...εντός: Ο Τόμυ Σχοινάς έκρινε ότι έχουν μείνει 100 φίλαθλοι που δεν επιτρέπουν την έναρξη του αγώνα. Γι αυτό και προχωρά, με ότι μάθαμε, σε οριστική διακοπή.

00:17
Για περίπου 100 άτομα, το παιχνίδι δεν θα συνεχιστεί. Απογοήτευση από τους παίκτες του Ολυμπιακού.
00:18

Το παιχνίδι δεν συνεχίζεται. Τέλος. Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός και δεν θα του στερήσουμε τίποτε από αυτό τον θρίαμβο.

00:18
Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ελλάδας, καθώς το τρίτο παιχνίδι κατακυρώνεται υπέρ του.
00:19
Δεν θα παιχτεί το τελευταίο 1.27'' επειδή κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού αρνήθηκαν να φύγουν.
00:20
Μάλιστα χειροκρότησαν ειρωνικά στην ανακοίνωση από τα μεγάφωνα.
00:20

Ότι συνέβη το 2010. Ο αγώνας στον Παναθηναϊκό τότε, έξι , τελικά αγωνιστικές τιμωρίας του γηπέδου κι 60.000 πρόστιμο. Μοναδική διαφορά; Τότε ο αγώνας είχε επαναρχίσει αλλά πάλι επιτέθηκαν φίλαθλοι και τον διέκοψαν. Τώρα οι διαιτητές έκριναν ότι υπάρχει κόσμος που δεν επιτρέπει την απρόσκοπτη διεξαγωγή της αναμέτρησης. 

00:21
Το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά, κατακυρώθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού και με sweep κατέκτησε το πρωτάθλημα.
00:22
Αυτό είναι το 33ο πρωτάθλημα στην ιστορία του Παναθηναϊκού.
00:23

Από τον Ολυμπιακό τονίζουν οι οι 10-20-30-100 δεν ήθελαν να φύγουν. Μα κι εσείς, ούτε ένα γλυκό βύσσινο δεν τους τρατάρατε; Να τους καλοπιάσετε που δεν ήθελαν να βγουν στην βροχή. 

00:25

Άντε παιδιά, καλό βράδυ. Πολλά συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας στην πιο απίθανη χρονιά της ιστορίας του. 

00:26

Ο Ολυμπιακός έχει το περίεργο προνόμιο να είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αλλά η δεύτερη καλύτερη στην Ελλάδα. Η επόμενη ημέρα θα είναι πολύ σημαντική και ίσως την επόμενη εβδομάδα να έχουμε τις πρώτες εξελίξεις. Μπορεί και νωρίτερα. 

00:27

Καλό βράδυ σε όλους και συγνώμη που ακολουθήσαμε τον χορό των ηλιθίων. Εμείς οι αρχιηλίθιοι. Καλό καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK