Π. Αγγελόπουλος: "Για ποια διαιτησία μιλάνε; Οι ίδιοι λένε για το σερί που δέχθηκαν στο τέλος"

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στον τρίτο τελικό, τα παράπονα των "πράσινων" για τη διαιτησία, ενώ αναφέρθηκε και στην εμφάνιση των Σπανούλη και Πρίντεζη.

Π. Αγγελόπουλος: "Για ποια διαιτησία μιλάνε; Οι ίδιοι λένε για το σερί που δέχθηκαν στο τέλος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Ο Γιώργος (Πρίντεζης) στα δύο πρώτα ματς ήταν συγκλονιστικός. Σήμερα κουράστηκε και τραυματίστηκε. Έβαλε βέβαια ένα κρίσιμο σουτ την ώρα που κάνουμε το comeback. Αλλά, δεν είναι μόνο ο Πρίντεζης, είναι κι άλλοι παίκτες, όπως ο Βασίλης ο Σπανούλης. Είναι όλη η ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαιτησία:

"Πάμε να παίξουμε ένα τέταρτο τελικό και οι διαιτητές είναι ήδη γνωστοί. Ελπίζω να επικεντρωθούμε στο μπάσκετ, όπως έχει γίνει κατά μέσο όρο στα τρία παιχνίδια, ανεξάρτητα τι έχει πει ο Παναθηναϊκός. Όταν οι ίδιοι λένε για το σερί που δέχθηκαν, τι να πω εγώ; Το μπάσκετ που βλέπουμε είναι ωραίο. Αυτό συμβαίνει ίσως γιατί ύστερα από χρόνια δεν καταφέραμε να περάσουμε στους "8" της Ευρώπης. Υπήρχε περισσότερο χρόνος για προετοιμασία".

Για τον τέταρτο τελικό, τόνισε: "Να δούμε τι ώρα θα είναι το ματς και βλέπουμε. Εμείς θέλουμε να γίνει την Κυριακή το ματς όπως είναι εξ αρχής ορισμένο".

Τέλος, για τη συμπεριφορά του κόσμου των δύο ομάδων στους τελικούς: "Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί δεν ήμουν στο ΟΑΚΑ. Από τον κόσμο του Ολυμπιακού είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά τους και στην ήττα και τη νίκη. Δεν άκουσα τίποτα υβριστικά σοβαρά και ο κόσμος επικεντρώνεται στο μπάσκετ".

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σε έκσταση οι Αγγελόπουλοι!

Αποθέωση Αγγελόπουλων σε Σπανούλη

News 24/7

24MEDIA NETWORK