Στο πλευρό της ΑΕΚ για το κλειστό ο δήμος Γαλατσίου

Με ανακοίνωση που εκδόθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο Δήμος Γαλατσίου αποκάλυψε την απόφασή του για σύμπλευση με την ΑΕΚ προκειμένου να αξιοποιηθεί το κλειστό Γαλατσίου ως έδρα της Ένωσης, τονίζοντας ότι παράλληλα θα φιλοξενεί και τους αγώνες των συλλόγων της περιοχής.

Στο πλευρό της ΑΕΚ για το κλειστό ο δήμος Γαλατσίου

Η ανακοίνωση του δήμου: "ΟΔήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος, παρουσία τηςΝομικής Συμβούλου του Δήμου Χρυσαυγής Γκουβέτσου συναντήθηκε με τονΠρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κωνσταντίνο Κοτσάτο και το Νομικό Σύμβουλο του Υπουργείου Αθλητισμού Χρυσόστομο Σχοινάγια να συζητήσουν τη δυνατότητα ενοικίασης του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου "ΠΑΛΑΙ" από τηνΕΤΑΔ (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου), ώστε να αξιοποιηθεί ως έδρα της ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια,με ανταποδοτικούς όρους για το Δήμο Γαλατσίου που θα αφορούν στην αξιοποίηση αθλητικών χώρων του ΠΑΛΑΙ από τους αθλητικούς συλλόγους και τις ακαδημίες του Γαλατσίου.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου μετά από εκτενή συζήτηση με τον Πρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ αντιμετώπισε θετικά την πρότασή του, καθώς εδώ και μια οκταετία απώτερος σκοπός της διοίκησης, αλλά και του δημοτικού συμβουλίου γενικότερα, ήταννα μην εμπορευματοποιηθεί το ΠΑΛΑΙ και να παραμείνει χώρος αθλητισμού και πολιτισμού για όλους τους Γαλατσιώτες. Ωστόσο,η τελική απόφαση για το θέμα αξιοποίησης του ΠΑΛΑΙ θα παρθεί αποκλειστικά από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόληςμας και κατόπιν συνεννόησης και διαλόγου με τους αθλητικούς συλλόγους και φορείς του Γαλατσίου.

"Μετά από πολυετή αγώνα επιτέλους το όνειρο κάθε Γαλατσιώτη, να είναι το ΠΑΛΑΙ χώρος αθλητισμού και πολιτισμού, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Ως διοίκηση είμαστε αποφασισμένοι ο συγκεκριμένος χώρος να μην μείνει άλλο αναξιοποίητος, ούτε να μετατραπεί σε εμπορικό κέντρο, αλλά να αποτελέσει κοιτίδα αθλητισμού και πολιτισμού για το Γαλάτσι", δήλωσε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK