Δραματική νίκη για τα Τρίκαλα

Νίκη με...καλάθι ιδιαίτερα αμφισβητούμενο πανηγύρισαν τα Τρίκαλα το μεσημέρι του Σαββάτου στο ντέρμπι της Α2 με τη Νέα Κηφισιά. Ενσταση η αθηναϊκή ομάδα.

Δραματική νίκη για τα Τρίκαλα

Περιμένοντας περισσότερες πληροφορίες, αυτό που βλέπουμε είναι πως το χρονόμετρο κολλάει ως εικόνα, αλλά φαινομενικά λειτουργεί(μένει στα 3,1 αλλά αμέσως μετά δείχνει 2,1 μόλις έχει περάσει ένα δεύτερο) κολλάει ξανά στο 1'' και μετά το καλάθι του Τριανταφύλλου φτάνει στο 0''. Ο πολύπειρος Κυριάκος Ταβουλαρέας (από τους κορυφαίους ρέφερι στην Ελλάδα) και οι Μπήτης, Κατραχούρας, με τρομερή διαιτησία στον πιο καυτό αγώνα της φετινής Α2, κλήθηκαν να αποφασίσουν σε συνεννόηση με τη γραμματεία.

Η απόφαση ήταν πως το καλάθι μετράει. Το ...χρονόμετρο τους δικαιώνει καταρχάς διότι δεν είχαν την ευχέρεια για ριπλέι αφενός, αφετέρου δεν γνωρίζουμε (πρέπει να κάνουμε εμείς τους χρονομέτρες) αν το...κόλλημα κράτησε περισσότερο από όσο τελικά έδειξε.

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά αγωνιώδες, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν 67-61 και 69-64 40'' πριν το τέλος. Εκεί άρχισε το...δράμα τους.

Οι καλύτεροι και πιο έμπειροι παίκτες τους, Μοσχοβίτης και Καράμπουλας, έχασαν έξι συνεχόμενες βολές(ο Μοσχοβίτης έκανε και φάουλ που έφερε τρεις βολές και ισοφάριση για τα Τρίκαλα 71-71 10'' πριν το τέλος). Οι δύο τελευταίες χαμένες από τον Καράμπουλα, στέλνουν την μπάλα στα χέρια του Γκιουλέκα ο οποίος σουτάρει από την μία ρακέτα στην άλλη και ο Τριανταφύλλου με ανάποδο-ακροβατικό φόλοου δίνει την νίκη στους γηπεδούχους.

Η ομάδα της Νέας Κηφισιάς κατέθεσε ένσταση για την κακή λειτουργία του χρονομέτρου.

Βάσει κανονισμού οι διαιτητές δεν έχουν δικαίωμα να συμβουλευτούν το βίντεο(δεν υπήρχε άλλωστε ο εξοπλισμός μέσα στο γήπεδο) και καλούνται να αποφασίσουν σε συνεννόηση με την γραμματεία και αναλόγως με την κόρνα του αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γραμματεία, είχε ενημερώσει τις δύο ομάδες πριν από την έναρξη του αγώνα για τα προβλήματα που παρουσιάζονται με το συγκεκριμένο χρονόμετρο.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Τρίκαλα - Ν. Κηφισιά 73-71

Ηράκλειο - Ίκαροι Σερρών 73-81

ΟΦΗ - Αρκαδικός 76-57

Παγκράτι - Κόροιβος 67-80

Λαύριο - Ερμής Λαγκαδά 77-45

Αγία Παρασκευή - Νίκη Βόλου 82-78

Φιλαθλητικός - Δόξα Λευκάδας 83-71

News 24/7

24MEDIA NETWORK