Ο Γκαγκαλούδης έμεινε στη Λιβαδειά

Μεγάλη επιτυχία για τη Λιβαδειά η παραμονή του Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης "οργίασε" ως παίκτης της Λιβαδειάς στην Α2 και θα συνεχίσει σε μια ομάδα που θέλει ν' αφήσει το σημάδι της στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Έλληνας γκαρντ, με την εμπειρία χρόνων, έκανε τη διαφορά στο περυσινό πρωτάθλημα και, αφού οδήγησε το σύνολο του Νίκου Οικονόμου σε μια άνετη παραμονή, το έφερε για ένα διάστημα σε τροχιά ανόδου. Με προπονητή πλέον τον Σάββα Κατσούνη θα συνεχίσει να έχει ηγετικό ρόλο.

"Για ακόμα ένα χρόνο ο Γιάννης Γκαγκαλούδης θα είναι ο ηγέτης της ΑΕΛ. Ο περσινός MVP του πρωταθλήματος τη Α2 ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Λιβαδειά και θα συνεχίσει να χαρίζει μεγάλες στιγμές στην πόλη που τον αγάπησε και τον αγκάλιασε σαν δικό της παιδί", ανέφερε η ανακοίνωση των Βοιωτών.

Μαζί με τον Γκαγκαλούδη ανακοινώθηκε η απόκτηση του 23χρονου φόργουορντ Στέλιου Χάλαρη, ο οποίος πέρυσι έπαιξε στον ΟΦΗ.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα