ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: "Θα πεθάνετε, δεν θα φύγετε ζωντανοί σήμερα!"

Τρομερές σκηνές εκτυλίχθηκαν πριν αλλά και μετά από το τέλος της αναμέτρησης της Λιβαδειάς με την Καβάλα, με τους διαιτητές να πετούν το φύλλο αγώνα και τους γηπεδούχους να καταθέτουν μηνύσεις. Διαβάστε το στόρι.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: "Θα πεθάνετε, δεν θα φύγετε ζωντανοί σήμερα!"

Συγκεκριμένα το φύλλο αγώνα αναφέρει: "9' και 7" πριν από τη λήξη του Β' 10λέπτου το παιχνίδι διεκόπη επειδή οπαδοί της Α’ ομάδας που βρισκόντουσαν στην πρώτη σειρά της κερκίδας αναφέρθηκαν απειλητικά εναντίον μας, παραβιάζοντας τα όρια του αγωνιστικού χώρου και βρίζοντάς μας. Έγινε πρώτη έγγραφη παρατήρηση στην Α' ομάδα.

Κατά την αποχώρησή μας προς τα αποδυτήρια κατά τη λήξη του ημιχρόνου οπαδοί της Α’ ομάδας μας έφτυναν και μας έβριζαν, λέγοντας "γ...ω το μ...ί της μάνας σας", "θα πεθάνετε, δεν θα φύγετε ζωντανοί σήμερα". Στα αποδυτήρια φωνάξαμε τον επικεφαλής της Αστυνομικής δύναμης και τον υπεύθυνο της Α’ ομάδας, από τους οποίους ζητήθηκε η εκκένωση της πρώτης σειράς της κερκίδας που βρίσκεται προ του αγωνιστικού χώρου. Εκείνη τη στιγμή, ο πρόεδρος της Α’ ομάδας, κ. Καφρίτσας, μας είπε: "Εγώ δεν βγάζω κανέναν, μηδενίστε μας να τελειώνουμε” και φεύγοντας από τα αποδυτήρια φώναζε "Είστε εγκάθετοι και βαλτοί από την Ομοσπονδία για να χάσουμε το παιχνίδι".

Με την πάροδο 17' και των σχετικών διαβουλεύσεων με την Αστυνομική Δύναμη, η κερκίδα εκκενώθηκε και ο αγώνας συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα. Το Φ.Α. έκλεισε από τον χρονομέτρη των 24" κ. Αλεστά Αθανάσιο, διότι ο σημειωτής αποβλήθηκε από τα αποδυτήρια".

Οι διαιτητές κατά την αποχώρησή τους προς τα αποδυτήρια θέλησαν να δώσουν στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν επικρατήσει με 88-73 το ροζ φύλλο αγώνα. Οι άνθρωποι της Λιβαδειάς δεν δέχονταν να το πάρουν καθώς ήταν επιβαρυντικό για την ομάδα τους, με αποτέλεσμα ορισμένοι από τους φιλάθλους να ακολουθήσουν τους διαιτητές μέχρι το αυτοκίνητό τους.

Ένας άνθρωπος της ομάδας πέταξε μέσα στο αυτοκίνητο το φύλλο αγώνα και οι διαιτητές το έδωσαν πίσω. Μετά από όλα αυτά μια γυναίκα το τοποθέτησε σαν κλήση στο παρμπρίζ και οι ρέφερι, χρησιμοποιώντας τους υαλοκαθαριστήρες το πέταξαν πάλι πίσω.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν ο πρόεδρος της Λιβαδειάς να καταθέσει μήνυση προς τους τρεις διαιτητές και τον κομισάριο του αγώνα και το ΔΣ του συλλόγου να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση πως δεν έλαβε το φύλλο αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK