Μπαρτζώκας: "Κρίθηκε στο τέλος του ημιχρόνου". Φραγκιάς: "Κέρδος ο Σίμπσον"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έμεινε ικανοποιημένος από την άμυνα των παικτών του στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά τόνισε ότι η ομάδα του έκανε καλή δουλειά στη συνέχεια.

Μπαρτζώκας: "Κρίθηκε στο τέλος του ημιχρόνου". Φραγκιάς: "Κέρδος ο Σίμπσον"

Αναλυτικά τόνισε: "Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ένα πολύ ωραίο επιθετικό παιχνίδι κι από τις δυο ομάδες με μεγάλο σκορ. Εμείς φυσικά δεν ήμασταν ευχαριστημένοι από την άμυνα μας. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου πήραμε μια διαφορά 20 πόντων και στη συνέχεια ατόνησε το παιχνίδι, θέλοντας να μοιράσουμε και το χρόνο συμμετοχής. Ο Κολοσσός είχε σε καλή μέρα τους δυο ξένους του και με βάση αυτούς πιστεύω ότι θα δουλέψει για τη συνέχεια. Εύχομαι στον κόουτς και στον Κολοσσό ότι καλύτερο. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε σήμερα και να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Σιένα".

Ο κόουτς του Κολοσού Βασίλης Φραγκιάς είπε: "Για μας το κέρδος σήμερα ήταν ότι ο Σίμπσον άρχισε να βρίσκει τον εαυτό του και δικαιολογεί τον λόγο που τον φέραμε στην ομάδα. Αυτό θα μείνει από το σημερινό παιχνίδι, αφού ο Ολυμπιακός όταν πάτησε το γκάζι δεν γινόταν να ακολουθήσουμε. Το άλλο στοιχείο που μένει από το παιχνίδι είναι το θέαμα που ευχαριστήθηκε ο κόσμος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK