Η επίθεση των Αγγελόπουλων στον Γιαννακόπουλο (video)

Δείτε την επίθεση που εξαπέλυσαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μετά το τέλος του τελικού στο Ελληνικό σε ένα video διάρκειας 29 λεπτών.

Η επίθεση των Αγγελόπουλων στον Γιαννακόπουλο (video)
INTIME SPORTS

Αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκανε μία παράθεση των γεγονότων της εβδομάδας που πέρασε: "Τη Δευτέρα στο παιχνίδι του ΣΕΦ όλα κύλησαν ομαλά. Μετά μάθαμε και διαβάσαμε ρεπορτάζ δικά σας για επιθέσεις σε διαιτητές και άλλα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι οι διαιτητές δεν κοιμούνται στα σπίτια τους".

Οι δηλώσεις του για τον τελικό του Κυπέλλου ξεκίνησαν ως εξής: "Το μπάσκετ πέθανε σήμερα. Που ήταν ο Ζαβλανός; Που ήταν ο Βασιλακόπουλος; Μαθαίνουμε ότι ο Κολοκυθάς πιάνει παίκτες και τους πιέζει να αλλάξουν μάνατζερ για να πάρουν μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν βλέπεις τέτοια πράγματα κάνεις το σταυρό σου και λειτουργείς κατευναστικά".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μία απόφαση που έπρεπε να πάρει ο ίδιος και ο αδερφός του: "Έχουμε δύο δρόμους από εδώ και πέρα. Ο ένας είναι να γίνουμε αλήτες, να βάλουμε ανθρώπους να χτυπάνε διαιτητές και δημοσιογράφους, να κάνουμε επιθέσεις σε πάρκινγκ, σε γραφεία και στα σπίτια σας. Μπορούμε να κατέβουμε κι εμείς στο παρκέ! Αυτός ο δρόμος, λοιπόν, είναι εκείνος που μας θέλει να πιάνουμε διαιτητές από το λαιμό.

Ο άλλος δρόμος είναι να μην αλλάξουμε τίποτα. Εμείς επιλέγουμε αυτόν! Κρατάμε ίδια στάση ζωής, τις ίδιες σκέψεις. Δεν θα κάνουμε τέτοια πράγματα. Το πρόβλημα είναι της πολιτείας, δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε εμείς. Ο Γολέμης (σ.σ. πρόεδρος επιτροπής πρωταθλημάτων) μας απείλησε, μάλιστα, ότι θα έχουμε κυρώσεις. Εμείς συνεχίζουμε όπως είμαστε. Πολλοί λένε ότι ίσως έπρεπε να μην διεξαχθεί ο αγώνας. Κρίμα για τον ελληνικό αθλητισμό που δεν υπάρχει αντίδραση".

Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου: "Ο Παναθηναϊκός πανηγυρίζει. Ο γραφικός πρόεδρός του με τα μαύρα πουκάμισα πανηγυρίζει. Εμείς ξέραμε όσα θα γίνουν. Τα ίδια θα λέγαμε και αν κερδίζαμε. Ο θείος του κυρίου Γιαννακόπουλου κραύγαζε στη διακοπή ότι πρέπει να διακοπεί οριστικά ο αγώνας. Εμείς πριν από 2 χρόνια λέγαμε ότι οι τελικοί πρέπει να γίνονται με σχολεία, αλλά η αστυνομία έλεγε όχι. Ας μπουν γυναίκες και παιδιά. Δηλαδή οι Τούρκοι είναι πιο έξυπνοι;

Ας μην κοροϊδευόμαστε άλλο. Μην παίζετε με τη νοημοσύνη μας. Έγινε εκκένωση του γηπέδου και ήταν μέσα η Θύρα 13. Εμείς προχθές βάλαμε δίχτυ 5 στρέμματα για να μην πέφτουν αντικείμενα, άλλοι έβαλαν ένα δίχτυ, αλλά ήταν σαν να μην βάλανε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK