Σφαιρόπουλος: "Ποτέ ξανά σε άδειο γήπεδο"

Κατά την παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τοποθετήθηκε για το επικείμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Σφαιρόπουλος: "Ποτέ ξανά σε άδειο γήπεδο"

Ο Ελληνας κόουτς τόνισε: «Το να παίζεις σε άδειο γήπεδο γενικά δεν είναι ωραίο. Ο κόσμος πρέπει να απολαμβάνει το σπορ, αλλά και οι αθλητές αισθάνονται περίεργα, όταν αγωνίζονται σε άδεια γήπεδα. Δεν είναι ωραία εικόνα. Εύχομαι να μην χρειαστεί να παίξουμε  ξανά σε άδειο γήπεδο και σε αυτό πρέπει να συμβάλουμε όλοι για να μην έχουμε τιμωρίες.

Είναι πολύ σημαντικό ποιος θα κάνει σωστά τα μικρά πράγματα. Είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε σωστά όσα έχουμε δουλέψει από την αρχή της προετοιμασίας. Οσο πιο κοντά είμαστε στην τακτική μας, τόσο πιο καλό θα είναι για εμάς».

 

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα