Καλαφατάκης: "Μοιρασιά στους τίτλους"

O Γιώργος Καλαφατάκης τόνισε πως ακόμα και οι φανέλες των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να κατεβούν να παίξουν στον τελικό του Κυπέλλου θα γίνει ένα σπουδαίο ντέρμπι.

Καλαφατάκης: "Μοιρασιά στους τίτλους"

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για τον τελικό του Κυπέλλου: « Σε παιχνίδια μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού δεν υπάρχει φαβορί. Τη φετινή χρονιά, ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα γιατί έχει κρατήσει τον ίδιο κορμό με πέρυσι και έχει μεγαλύτερη ομοιογένεια σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι εντελώς καινούργια ομάδα. Μόνο οι φανέλες των δύο ομάδων να κατέβουν να παίξουν θα είναι μεγάλο ματς. Όλα όμως στο γήπεδο ανατρέπονται».

Για το αν θα πάρει μία ομάδα όλους τους τίτλους: « Πέρυσι, ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που πήρε το Κύπελλο αλλά έχασε το πρωτάθλημα. Πιο πριν το αντίθετο. Πιστεύω πως και φέτος θα υπάρχει μοιρασιά στους τίτλους».

Για το πού θα κριθεί ο τελικός: « Για μένα το Α και το Ω του Παναθηναϊκού είναι ο Διαμαντίδης. Στο τελευταίο ντέρμπι, ο Διαμαντίδης ήταν συγκινητικός αλλά δεν είχε βοήθειες παρά μόνο από τον Σχορτσιανίτη. Ο Ολυμπιακός είχε όμως περισσότερη ενέργεια. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τους Μπράμο, Καπόνο και Μασιούλις για να έχει τύχη στον τελικό. Ο Ολυμπιακός έχει αυτοπεποίθηση τώρα που παίζει μεγάλο ρόλο σε τέτοια ντέρμπι».

Για τους προπονητές: « Το ειδικό βάρος και των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλο. Οι προπονητές ξέρουν τι όπλα έχουν στην φαρέτρα τους και θα πάρουν την ευθύνη για τα ρίσκα που θα πάρουν στο ντέρμπι».

News 24/7

24MEDIA NETWORK