Τα επεισόδια του Ελληνικού στη "Bild"

Η γερμανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα "Bild" κάλυψε εκτεταμένα και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό τα επεισόδια του Ελληνικού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Τα επεισόδια του Ελληνικού στη "Bild"

Το θέμα στην ιστοσελίδα της πιο δημοφιλούς εφημερίδας στη Γερμανία ανέβηκε λίγα λεπτά μετά το τέλος του ντέρμπι και περιγράφει τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο κλειστό γήπεδο και οδήγησαν στη διακοπή.

"Μετά από σύγκρουση παικτών στη 2η περίοδο, οι οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν μεγάλες πέτρες στο παρκέ και τραυμάτισαν στο χέρι τον Μάικ Μπράμος του Παναθηναϊκού", αναφέρει σχετικά το κείμενο.

"Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αντέδρασαν, με συνέπεια να επέμβει η αστυνομία με γκλοπ, ενώ σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο 'AP', τότε άρχισε η ρίψη κροτίδων. Νωρίτερα, οι φίλαθλοι και των 2 ομάδων είχαν βομβαρδίσει τον τόπο με φωτοβολίδες".

Το κείμενο καταλήγει με τα στοιχεία του αγώνα: "Στο παιχνίδι των 2 αντιπάλων υπήρχαν μόνο 900 φίλαθλοι από κάθε σύλλογο στο γήπεδο χωρητικότητας 7.000 θεατών. Εκατοντάδες προσωπικό ασφαλείας είχε την ευθύνη να χωρίσει τους οπαδούς των 2 ομάδων. Μετά από την εκκένωση του γηπέδου, το παιχνίδι άρχισε ξανά. Μπροστά σε άδειες εξέδρες. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 81-78".

News 24/7

24MEDIA NETWORK