Το μυστικό του θριάμβου από τον Ξανθόπουλο στο Contra.gr

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος αποκάλυψε στο Contra.gr το μυστικό που άλλαξε την ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ μία ημέρα πριν από το μεγάλο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ολοι οι θρίαμβοι έχουν τα μικρά ή μεγάλα μυστικά τους. Προφανώς αυτός της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού που σηματοδότησε την επιστροφή της Ενωσης στους τίτλους μετά από 16 χρόνια έχει το δικό του.

Μετά το ματς και την απονομή, ο Βασίλης Ξανθόπουλος έκανε τη σχετική αποκάλυψη μιλώντας στο Contra.gr. "Oμολογώ ότι το γεγονός ότι είδαμε την ταινία "1968" παραμονή του αγώνα μάς έφτιαξε την ψυχολογία. Μπήκαμε μ' άλλον αέρα στο παρκέ.

Μακάρι και το δικό μας Κύπελλο, πρώτο μετά από χρόνια για την ομάδα, να βρει το δρόμο για ένα δικό του σενάριο και όχι σε 50 χρόνια αλλά πιο σύντομα".

Ο Ελληνας πλέι μέικερ μάς επεσήμανε επίσης ότι "ε ίναι καιρός να αφήσουμε πίσω μας τα σκαμπανεβάσματα των προηγούμενων μηνών. Μετά από αυτή τη μεγάλη νίκη, θα "αδειάσουμε" και θα αρχίσουμε ξανά από την αρχή. Θα ήθελα να αφιερώσω το Κύπελλο στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου που ήταν εδώ μαζί μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK