Έξαλλος ο Διαμαντόπουλος με το "ποιος είσαι εσύ;" του διαιτητή

Το... διάλογο με το διαιτητή και τα έντονα παράπονά του για τη συμπεριφορά που συναντάει στους αγώνες εξέφρασε με αιχμηρό τρόπο ο (βετεράνος πια) Γιώργος Διαμαντόπουλος!

Έξαλλος ο Διαμαντόπουλος με το "ποιος είσαι εσύ;" του διαιτητή

Στη Γ' Εθνική ο Γιώργος Διαμαντόπουλος κάνει πλέον τον κέφι του. Στα 37 του, ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ της των 00s στο ελληνικό μπάσκετ (Παπάγου, Πανιώνιος, Ολυμπιακός, Κολοσσός, Μαρούσι), δεν έχει πολλά να κερδίσει παίζοντας στην Ερμιονίδα, πέρα φυσικά από τη χαρά του παιχνιδιού και αυτήν που του προσφέρει η εκάστοτε νίκη.

Κάποιες φορές πάντως βγαίνει από τα ρούχα του. Όπως συνέβη μετά το ντέρμπι για την παραμονή στον όμιλο του Νότου απέναντι στην Καλαμάτα.

Η ομάδα του έχασε 71-66 εντός, με τον ίδιο να έχει 23 πόντους (2 τρίποντα). Παρόλα αυτά αρνήθηκε να δώσει συγχαρητήρια στον αντίπαλο γιατί, όπως έγραψε στο facebook " μετά από 23 χρόνια παρουσίας Κ συμμετοχή σε όλα τα καλά πρωταθλήματα της ευρωπης γυρνάει ο διαιτητής Κ μου λέει ποιος είσαι εσύ ??? Οκ εγώ είμαι ο κανένας πες μου εσύ ποιος είσαι που είσαι 24 χρονών Κ δεν ξέρω καν που σφυράς ....Δεν ξέρω πως γίνεται ένας παίχτης που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό επιθέσεων να εκτελεί μία Κ δύο βολές σε κάθε παιχνίδι...

Αυτό που έγινε σήμερα στο γήπεδο προσωπικά το έχω δει πολύ λίγες φορές στη μέχρι τώρα καριέρα μου σένα γήπεδο που οι οπαδοί είναι οικογένειες Κ μικρά παιδιά κατάφεραν να διακοπεί δύο φορές... Τεχνικές ποινές αντιαθλητικα μόνο σε μία ομάδα ....Συγχαρητήρια δεν θα δώσω για πρώτη φορά στη ,ζωή μου σε ομάδα που χάνω γιατί δεν το νιώθω να το κάνω μετά το σημερινό.. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου γιατί κάνει μία πορεία εντυπωσιακή με κόσμο που γεμίζει το γήπεδο Κ γουστάρετε το άθλημα. Μπορεί σε μερικούς να μην αρέσει ή μικρή ή Ερμιονίδα να σηκώνει κεφάλι αλλά δεν πειράζει υπάρχουν άλλα 6 παιχνίδια θα παλέψουμε μέχρι τέλους...".

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK