Γι' αυτό κόπηκαν Παππάς και Αγραβάνης

Όσοι διάβασαν τα 24 ονόματα των παικτών που κλήθηκαν για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου έμειναν με την ίδια απορία. "Που είναι Παππάς και Αγραβάνης;". Η απάντηση κρύβει μπόλικο παρασκήνιο και... εντάσεις. Ο Γιάννης Ψαράκης αποκαλύπτει...

Γι' αυτό κόπηκαν Παππάς και Αγραβάνης
ΕUROKINISSI

Ούτε στην ευρεία λίστα των 24 παικτών που κλήθηκαν για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου δεν χώρεσαν ο Νίκος Παππάς και Δημήτρης Αγραβάνης, μαζί και ο Γιώργος Μπογρης. Πρόκειται δε για μια λίστα από την οποία οι παίκτες των ομάδων της Ευρωλίγκα, δηλαδή Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, δεν πρόκειται να συμμετάσχουν. Είναι ξεκάθαρο και πέραν πάσας αμφισβήτησης ότι και οι τρεις κόπηκαν για έξωαγωνιστικούς λόγους.

Θα μπορούσαν, εννοούμε, να έχουν κληθεί έστω για τα μάτια του κόσμου, αφού δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στους αγώνες, άλλα έμειναν εκτός 24αδας επιδεικτικά. Οι λόγοι; Όλα αυτά που πριν και κατά τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ γράφτηκαν σε ουκ ο λίγα ρεπορτάζ για εξωαγωνιστικές συμπεριφορές.

Για τον μεν Παππά το σοβαρό επεισόδιο με τον Γιάννη Μπουρούση στο ξενοδοχείο της ομάδας μια εβδομάδα πριν την αναχώρηση για Φινλανδία και μπροστά σε ξένες αποστολές, επεισόδιο το οποίο ξεκίνησε από λεκτική κόντρα των δυο. Επίσης, για τον τσακωμό του με τον Μίσσα σε προπόνηση στο Ελσίνκι, αλλά και για... καθυστερημένη επιστροφή στο ξενοδοχείο της ομάδας, όταν είχε βγει βόλτα με τον κολλητό του φίλο Γιώργο Μπόγρη, δυο μέρες πριν την αναχώρηση για τη Φινλανδία.

Στον Αγραβάνη χρεώνεται το επεισόδιο με τον Παπανικολάου στο τουρνουά του Βελιγραδίου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και το περιβόητο ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πριν τον αγώνα με την Πολωνία για την πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK