Γκάλης για Άρη και Αντετοκούνμπο

Στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (23/5) στο κλειστό του Πανελληνίου, ο Νίκος Γκάλης μίλησε για τον Άρη, την Εθνική ομάδα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Γκάλης για Άρη και Αντετοκούνμπο

Ο Νίκος Γκάλης συνάντησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη και άλλους βετεράνους παίκτες σε εκδήλωση που έγινε στο κλειστό του Πανελληνίου και συνδιοργανώθηκε από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και τον Σύλλογο Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.). Στο πλαίσιο αυτό, διεξήχθη αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων ΣΠΑΚΕ με ομάδα Ολυμπιονικών. Το ματς είχε σκοπό την παροχή βοήθειας για τα παιδιά των προσφύγων.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Νίκος Γκάλης μίλησε για τον Άρη, την Εθνική ομάδα, καθώς και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

"Ο Άρης έπαιξε όσο μπορούσε εφέτος βάσει των δυνατοτήτων τους. Έχω τιμήσει τη φανέλα του. Αγαπάω τον κόσμο και την ομάδα. Πιστεύω ότι θα βρει το δρόμο της η ομάδα", δήλωσε αρχικά για τον Άρη.

Ερωτηθείς για την Εθνική και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο απάντησε: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κάνει τρομερά πράγματα. Έχουμε ένα καλό σύνολο και πιστεύω ότι η Εθνική θα προχωρήσει στο προολυμπιακό. Όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην Εθνική αξίζουν να φορούν τη φανέλα της".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΡΤ

News 24/7

24MEDIA NETWORK